Cinsiyet merak edenleeer :)

aynen canım hayırlısı herşeyin ama genelde ilki erkek olanların kızı oluyor çoğunluk öyle gibi :) benimde en başından beri hep erkek olacakmış gibi geliyor bakalım hislerim ne kadar kuvvetli görcem :)

Bende dünden beri kafayı cinsiyetle bozdum, haylimde cok cok iyi terbiyeli centilmen bir erkek evladı yetiştirmek vardı ve olursa ardından gelecek kız kardeşine de abi olacak örnek bir erkek, maco olmayan :) ama doktorumuz kıza benziyor dedi 12. Haftadayım su an. Bakalım yanılma olur mu olmaz mi, cunku hayatıma giren erkekler beni erkek denen varlıklardan soğuttu, igrendim ama oğlum bambaşka olacak derdim hep kısmet.

inş allah gönlüne göre versin cnm

Yakinda görürsn bakalim aslinda cok güzel ilk erkek sonra kiz.. abilik yapar kizlarimiza tabiki asiriya kacmamak sarti ile :) bende haberdar edicem sizi ögrendigim zaman.. sizde edin :)

olur ya valla 13.haftann içindeyiz babası da bende uzunum ama ağırlığı fazla internetteki bilgilere göre
Canim bence normal benimkiside 7,6 cm yaziyor 13 haftalikken.. ben cok uzun degilim ama esim 1.85 boyunda yani normal cocuklarin anne karnindaykende biraz daha büyük olmalari :) endise etme sakin

Yakinda görürsn bakalim aslinda cok güzel ilk erkek sonra kiz.. abilik yapar kizlarimiza tabiki asiriya kacmamak sarti ile :) bende haberdar edicem sizi ögrendigim zaman.. sizde edin :)
tabiki burda herşeyimizi paylaşıyoruz cinsiyeti öğrenince yazıcam :)

Canim bence normal benimkiside 7,6 cm yaziyor 13 haftalikken.. ben cok uzun degilim ama esim 1.85 boyunda yani normal cocuklarin anne karnindaykende biraz daha büyük olmalari :) endise etme sakin
kilosu peki o da normal mi cnm 57 gr

Canim benim Allah gönlüne göre versin ins ama yanilma olabilir belkide cünkü daha erken.. ama benziyor demis sen yinede yanilmisdir deme.. burda bi arkadas yazmisdi 19 haftaliga kadar erkek demiler 22.haftada kizin olacak demis olabilyor yani.. benimde ilk cocugum erkek simdi ikinci bilmiyorum bakalim :)

Resim yükleyebilsem keske ya nub theorisi diye birsey var cok mantikli bi teori.. size anlatacakdm ama resim yüklemeden olmuyor.. resimde yani 9/10 haftalik ultrason resminden itibaren pozisyon müsaitse anlasiliyor iyi yada kötü cinsiyeti :) yani benim oglanda ap acik ortada cinsiyet..

benmkini yüklesem anlayabilir misin

Yükle bakalim canim eger pozisyonda müsaitse anlarim :) ben neden yükleyemiyorum anlamdim.. hata olusdu yaziyor
canm bak bu ikli test için gittiğimde çekilen ultrason resmi bugnkü pek belli olmuyo

Eklentiler

• IMG_20161102_131025.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 49
canm bak bu ikli test için gittiğimde çekilen ultrason resmi bugnkü pek belli olmuyo
Evet gercekdende kiza benziyor canim :)) bende kiza benzettim :) resim yüklemesini banada bi anlatirmisin benmi yanlsi yapiyorum.. dosya yükleye tikladim ordanmi yaptin sende?? Benmkine de yükleyip gösterecekdim nasil bakildigina herkez kendisi bile anliyabilir cünkü kolay bi tesbit.. seninki cok net degil ama yinede bence belli kiza isaret :) doktorunda benzetmis zaten.. bence cok büyük ihtimal kiz olacak

ayy ağzın bal yesin canm inş cevapla kısmına basıp dosya yükle dedim cnm hemn yüklüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…