- 1 Kasım 2016
- 1.232
- 518
- 38
- Konu Sahibi mavisimm11
-
Tamam bende yükledim bakdinmi benim resime? Simdi bak kafa olan yer belli zaten sol taraf kafa biz sag tarafa odaklaniyoruz haliyle cinsiyet icin :))) orda yukari dogru bi nokta gibi bisey var.. erkekde hep yukari cikiklik oluyor ama kizda öyle durmuyor yani yukari cikik olmuyorayy ağzın bal yesin canm inş cevapla kısmına basıp dosya yükle dedim cnm hemn yüklüyor
Seninkisinde kesinlikle öyle bir cikinti yok yukariya dogru :)e cnm nasıl anlaşılıyo peki
hımm anladım canm şimdi evet yok cidden de yaa valla çok seviniyorumm sağol cnmSeninkisinde kesinlikle öyle bir cikinti yok yukariya dogru :)
Hayirlisi olsun Gülüm :)) bende daha anca 8 haftalik ultrason resmi oldugundan bakamiyorum yani bekliycem mecbur sabir :)hımm anladım canm şimdi evet yok cidden de yaa valla çok seviniyorumm sağol cnm
Evet ya suna bakarmisin resmen sim sIki kapatmis görmesinler diye yerim onu ben :))) masallah kuzucuga
Burda bisey göstermiyor :) en güncel fotomuz
bende kız diye düşünüyorum aslında pozisyonu iyiydi önceki kontrolde ama karanlık kalıyor o bölgesi doktor göremedi :) inşallah bu hafta sonu öğreniriz olmadı görüntülü ultrasona kaldık :)Ins en kisa zamanda ögrenirsin.. aslinda 13.haftadn itibaren görülüyor ama demekki senin yaramaz iyi pozisyonlarda durmuyor göstermiyor kendini.. normalde uzun zaman göstermezse genelde kiz olur derler bakalim sendede öyle olacakmi :)
Utanmış ablası :)))Evet ya suna bakarmisin resmen sim sIki kapatmis görmesinler diye yerim onu ben :))) masallah kuzucuga
Aynen canim elbet ögrenicez yani :)) enn gec dogumda ama o kadar kimse beklemek istemez :)bende kız diye düşünüyorum aslında pozisyonu iyiydi önceki kontrolde ama karanlık kalıyor o bölgesi doktor göremedi :) inşallah bu hafta sonu öğreniriz olmadı görüntülü ultrasona kaldık :)
Yerim onun utanmasini :) ama resmen kapatmis utanmis gibi gercekten..Utanmış ablası :)))
ay evet ya hala ona bişi almış değilim :) heyecanla adını planlayacağım üst baş alacağım anları bekliyorum :)Aynen canim elbet ögrenicez yani :)) enn gec dogumda ama o kadar kimse beklemek istemez :)
Ilk cocukmuydu senin canim :)ay evet ya hala ona bişi almış değilim :) heyecanla adını planlayacağım üst baş alacağım anları bekliyorum :)
evet ilk bebiş :) inşallah daha bir sürü olurIlk cocukmuydu senin canim :)
Insallah canim istiyorsan Allahda verirse neden olmasin.. kalabalik aile iyidir güzeldir :) biz iki kiz kardesiz iyiki bir tanede olsa kardesim var diyorum ya hic olmasaydi ama anneme hala derim en azindan 1 tane daha olsaymis.. 2 aslinda cok az yaevet ilk bebiş :) inşallah daha bir sürü olur
Süpersin ya ben simdi ikinciye hamileyim ama su bulantilar yüzünden hamilelikden sogudummavisimm11 kesinlikle aynı düşünceedeyim en az üç olursa imkan 4 ü bile isterim :)
allah bağışlasın yavrularını :) mide bulantısı tek derdimiz olsun hamilelikte çok zor süreçlerden geçen sorunlu hamilelikler var biz iyiz :)Süpersin ya ben simdi ikinciye hamileyim ama su bulantilar yüzünden hamilelikden sogudumyoksa hamileligim güzel gecse bende isterim en az 3 cocuk ama korkuyorum hamileliklerimden dolayi
evet ilk cocuk aslinda farketmez tabiki zaten erkek olsun kiz olsun die bi dusuncem yok tek dusuncem saglikli olmasi ama cinsetiyetinide biseyler alabilmek icin heycanimi bastirabilmek icin istiyorum bi bilsem neler alicam neler odasini yapmaya basliycamAynen sorma canm aslinda ne fark eder saglikli olsunda ama iste gelde anlat :) senin ilk cocukmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?