Cinsiyet merak edenleeer :)

ayy ağzın bal yesin canm inş cevapla kısmına basıp dosya yükle dedim cnm hemn yüklüyor
Tamam bende yükledim bakdinmi benim resime? Simdi bak kafa olan yer belli zaten sol taraf kafa biz sag tarafa odaklaniyoruz haliyle cinsiyet icin :))) orda yukari dogru bi nokta gibi bisey var.. erkekde hep yukari cikiklik oluyor ama kizda öyle durmuyor yani yukari cikik olmuyor

Burda daha iyi anlatilmis kiz/erkek farki

Eklentiler

• Screenshot_20161102-112551.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 51
bende kız diye düşünüyorum aslında pozisyonu iyiydi önceki kontrolde ama karanlık kalıyor o bölgesi doktor göremedi :) inşallah bu hafta sonu öğreniriz olmadı görüntülü ultrasona kaldık :)

bende kız diye düşünüyorum aslında pozisyonu iyiydi önceki kontrolde ama karanlık kalıyor o bölgesi doktor göremedi :) inşallah bu hafta sonu öğreniriz olmadı görüntülü ultrasona kaldık :)
Aynen canim elbet ögrenicez yani :)) enn gec dogumda ama o kadar kimse beklemek istemez :)

evet ilk bebiş :) inşallah daha bir sürü olur
Insallah canim istiyorsan Allahda verirse neden olmasin.. kalabalik aile iyidir güzeldir :) biz iki kiz kardesiz iyiki bir tanede olsa kardesim var diyorum ya hic olmasaydi ama anneme hala derim en azindan 1 tane daha olsaymis.. 2 aslinda cok az ya

Süpersin ya ben simdi ikinciye hamileyim ama su bulantilar yüzünden hamilelikden sogudum yoksa hamileligim güzel gecse bende isterim en az 3 cocuk ama korkuyorum hamileliklerimden dolayi
allah bağışlasın yavrularını :) mide bulantısı tek derdimiz olsun hamilelikte çok zor süreçlerden geçen sorunlu hamilelikler var biz iyiz :)

Aynen sorma canm aslinda ne fark eder saglikli olsunda ama iste gelde anlat :) senin ilk cocukmu?
evet ilk cocuk aslinda farketmez tabiki zaten erkek olsun kiz olsun die bi dusuncem yok tek dusuncem saglikli olmasi ama cinsetiyetinide biseyler alabilmek icin heycanimi bastirabilmek icin istiyorum bi bilsem neler alicam neler odasini yapmaya basliycam

Reactions: mnt
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…