- 10 Kasım 2020
- 534
- 356
- 33
- 41
- Konu Sahibi Cezosshaaa
-
Eşinizin ailesi Hannover Hanedanı mı, neden önemli onların nesillerinin devamı?Eşim de tek erkek malum düşünce onlarda var nesil devamı isteği
Hayır tabiki ben hep sağlıklı olsun diye dua ediyorum. Ama eşim tek erkek annesi her seferinde erkek olsun diye herkesin yanında dua ediyor Malum toplum baskısı bunaltıyor bazen Biz eşimle fakülte mezunu yoğun çalışan insanlarız. Birdaha denemeyeceğim için farklı cinsiyet olsa güzel olurdu amaherşey Allahtan Yine de insan çok merak ediyor Burada ilk merak eden de ben değilimAbartmasanızmı sağlıklı olsun diye dua edin ne fark eder cinsiyeti? Kız olsa ne olucak erkek olana kadar devammı edeceksiniz
Bunu bir gün sinirlenip ben de söyledim ama cidden zeki ahlaklı insanlar, huyları zekası Eşime benzesin isterdim Aslında ben cinsiyete takılmıyorum ama farklı bir cinsiyet te yetiştirmek isterdim hayırlısı.Eşinizin ailesi Hannover Hanedanı mı, neden önemli onların nesillerinin devamı?
Huyları ilgisiz, saygısız, size hakaret eden, hamileyken bile psikolojinizi bozan, nerden buldum bu mağara adamını dediğiniz eşinize mi benzesin istiyorsunuz cidden? Ahlak anlayışınızı gözden geçirin.Bunu bir gün sinirlenip ben de söyledim ama cidden zeki ahlaklı insanlar, huyları zekası Eşime benzesin isterdim Aslında ben cinsiyete takılmıyorum ama farklı bir cinsiyet te yetiştirmek isterdim hayırlısı.
Huyları ilgisiz, saygısız, size hakaret eden, hamileyken bile psikolojinizi bozan, nerden buldum bu mağara adamını dediğiniz eşinize mi benzesin istiyorsunuz cidden? Ahlak anlayışınızı gözden geçirin.
.Bizimkinin de şiddeti bişeyi yok ta yıllardır ilgisizlik hat safhada Bu dönemde de ben stresliyim Kızıp bana salak gerizekalı felan diyo hem de çocuğumun yanında Stresim çok İşe gidince rahatlıyorum
Eşim Dr ve bana karşı çok saygılı hakaret etmez
Üzüntüden bebeğe bir şey olur mu diyeBizimkinin de şiddeti bişeyi yok ta yıllardır ilgisizlik hat safhada Bu dönemde de ben stresliyim Kızıp bana salak gerizekalı felan diyo hem de çocuğumun yanında
Çok teşekkür ederim moral verdinizCin takvimi, Ramzi teorisi, kese sekli, Hint bilmem nesi, yuzuk testi, gebelik belirtileri, kocakari tahminleri vb. Akliniza gelebilecek ne varsa hepsi hamileyken KIZ dedi.
Suprayzzzz 23 aylik bir oglum var. Pipili.
Vakti gelince ogreneceksiniz zaten. Saglikli olsun, hayirli evlat olsun diyeceginize soyun devamiymis.
Çok teşekkür ederim moral verdinizAllah analı babalı büyütsün. Konuyu farklı yere çekenler oldu iyi ki sanaldayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?