Cinsiyet merakı

Ramzi teorisi diye bişiy varmış bu haftalarda tahmin edilebiliyormuş. Şimdi işteyim. Akşam usg fotosunu atayım

Fotolardan cinsiyet tahmini yapabilen varsa lütfeeeennnnn

Eklentiler

• image.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 127
  • image.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 122
Abartmasanızmı sağlıklı olsun diye dua edin ne fark eder cinsiyeti? Kız olsa ne olucak erkek olana kadar devammı edeceksiniz
Hayır tabiki ben hep sağlıklı olsun diye dua ediyorum. Ama eşim tek erkek annesi her seferinde erkek olsun diye herkesin yanında dua ediyor Malum toplum baskısı bunaltıyor bazen Biz eşimle fakülte mezunu yoğun çalışan insanlarız. Birdaha denemeyeceğim için farklı cinsiyet olsa güzel olurdu amaherşey Allahtan Yine de insan çok merak ediyor Burada ilk merak eden de ben değilim

Eşinizin ailesi Hannover Hanedanı mı, neden önemli onların nesillerinin devamı?
Bunu bir gün sinirlenip ben de söyledim ama cidden zeki ahlaklı insanlar, huyları zekası Eşime benzesin isterdim Aslında ben cinsiyete takılmıyorum ama farklı bir cinsiyet te yetiştirmek isterdim hayırlısı.

Bunu bir gün sinirlenip ben de söyledim ama cidden zeki ahlaklı insanlar, huyları zekası Eşime benzesin isterdim Aslında ben cinsiyete takılmıyorum ama farklı bir cinsiyet te yetiştirmek isterdim hayırlısı.
Huyları ilgisiz, saygısız, size hakaret eden, hamileyken bile psikolojinizi bozan, nerden buldum bu mağara adamını dediğiniz eşinize mi benzesin istiyorsunuz cidden? Ahlak anlayışınızı gözden geçirin.

Eşim Dr ve bana karşı çok saygılı hakaret etmez, O cinsiyet konusunda hiçbişey söylemiyor Annesi söyledi sadece ona üzüldüm. Mağara adamı değil. Bilip bilmeden çok peşin hükümlüsünüz pes… Benim ailem de çok düzgün dürüst insanlar Ama onun ailesinde bizim gibi kariyer yapan daha fazla old için zekiler dedim. Kızım iyi ki babasına benziyor babası ona aşık… Burada cinsiyeti merak eden çok fazla kadın oluyor hepsine aynı yorumu mu yapıyorsunuz? İnsan oğlu varsa kız isteyebilir kızı varsa erkek isteyebilir bu çok doğal. Konuyu saptırmanıza gerek yoktu
Huyları ilgisiz, saygısız, size hakaret eden, hamileyken bile psikolojinizi bozan, nerden buldum bu mağara adamını dediğiniz eşinize mi benzesin istiyorsunuz cidden? Ahlak anlayışınızı gözden geçirin.

Eşim Dr ve bana karşı çok saygılı hakaret etmez
Bizimkinin de şiddeti bişeyi yok ta yıllardır ilgisizlik hat safhada Bu dönemde de ben stresliyim Kızıp bana salak gerizekalı felan diyo hem de çocuğumun yanında
Üzüntüden bebeğe bir şey olur mu diye
sorduğunuza göre eşinizin size geri zekalı demesi de hakarettir herhalde. Tabii ki cinsiyeti merak etmeniz doğal. Ama bismillah daha yeni hamile kalmışsınız, hem de o kadar uğraş vererek, tüp bebekle. Sağlıklısını dileyeceğinize erkek çocuk derdine düşmüşsünüz eş ailesi istiyor diye.

Hemen kullandınız buna baktığınızı biliyordum çocuk gibi açık arama Bam teline basıp bişiy demiştim ciddi kAvga etmiştik ben de ona bağırmıştım. Sonra uzun uzun özür diledi bidaha yapmadı barıştık her ailede olur bu. Maaşım da iyi ailem de varlıklı devam etse yanında durmazdım kızımı alıp giderdim zaten. Kızgınlıkla buraya yazdım hemen kullanılmış

Benim de eşime karşı hatam olmuştu. Özeleştiri yapabilen bi insanım. Sevmediğini düşünsem giderdim

Cin takvimi, Ramzi teorisi, kese sekli, Hint bilmem nesi, yuzuk testi, gebelik belirtileri, kocakari tahminleri vb. Akliniza gelebilecek ne varsa hepsi hamileyken KIZ dedi.

Suprayzzzz 23 aylik bir oglum var. Pipili.

Vakti gelince ogreneceksiniz zaten. Saglikli olsun, hayirli evlat olsun diyeceginize soyun devamiymis.

13 yıllık evliliğimde kavga etmedim diyen biri yalan söylüyordur. Bu da benim kavga anındaki duygusal bir davranışımdı kullandınız. Eşim eve bana çok sadık işinde gücünde dürüst düzgün ahlaklı bir insan ben de öyle olduğumu düşünüyorum. Konu kapansın artık.

Çok teşekkür ederim moral verdiniz Allah analı babalı büyütsün. Konuyu farklı yere çekenler oldu iyi ki sanaldayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…