Cinsiyet merakı

Tabii ki kavga, tartışma olur. Ama 7 senede eşim bir kere olsun bana geri zekalı dememiştir hiçbir kavgada.

7 haftalık hamilelikte hiç erkek çocuk derdine düşen görmemiştim. Zihniyetiniz ilginç geldi, mesajlarınıza baktım. Ne var ki? Sherlock değiliz biz de, hemen çıkıyor zaten.

Hakkınızda hayırlısı olsun.cinsiyeti öğrenmenize kısa bir zaman kalmış.. ama olur da cinsiyeti kız çıkarsa kayınvalideniz napabilir? Erkek olsun diye ön sipariş oluşturmuş bir de.. Eee kendi de tek erkek evlat doğurmuş.. umarım az anlayışlı olur da canınızı sıkacak şeyler demez.

İşe geldim. İnsanlığa faydalı olmak için yoğun çalışıyorum. Size iyi günler diliyorum

Sizi 2022 Haziran ayında tüp bebek transfer formundan hatırladım hatta yazışmıştık siz bizi hatırlar mısınız bilmem de kızlar sizi teselli etmişti eşinizden dert yandığınız zaman tabii ki de yani sorunlarınız da olabilir güzellikleriniz de olabilir onunla yargılamayacağım sizi Allah hakkınızda hayırlısını versin ama kalkıp da 7 haftalık bebeğin de cinsiyeti tahminini yaptırmanız bir de anlattığınıza göre okumuş görgülü insanlarız dliyorsunuz en yapmamamız gereken şey cinsiyet ayrımını siz kendiniz yapıyorsunuz o kadar zaman sonra Allah nasip etmiş ve bir evladınız olacak ben de tüp bebekle hamileyim şu an tabii ki de insan şu cinsiyette bir evladım olsa diye içinden geçirebilir ama dualarımız ve davranışlarımız her zaman hayırlısını dilemek yönünde olmalı bence Rabbim neylerse güzel eyler
Bir de diyorsunuz ya ben tek değilim bu cinsiyeti soran evet herkes cinsiyet tahmini soruyor herkes ultrason atıyor , ki bence saçma ama hiç kimse ille de erkek diye yorumlayın diyerek bir mesaj atmıyor kızım var erkek olsun diyerek bir mesaj atmıyor yani herkesin tepki gösterdiği nokta bu

Haklısınız sağolun. Tekrar kızım olursa 40 yaşından sonra bir tane daha doğur denilebilir ondan korkuyorum aslında. Asla bidaha tedavi olmak istemiyorum çok zor. Allah bu evladımı sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. Eşimle benim duamıZ başından beri böyle

Bu dönemde en çok ihtiyacımız olan şey moral. Moral veren herkese çok teşekkür ederim

Kayınvalidem böyle bişi dese özellikle kız isterim. Ayrıca nesil soy erkek ile devam etmiyor, altı üstü bir soyadı yani.

Tekrar kızım olursa 40 yaşından sonra bir tane daha doğur denilebilir ondan korkuyorum aslında. Asla bidaha tedavi olmak istemiyorum
Siz damızlık mısınız yahu, ne demek 40’tan sonra yine doğur denebilir? İnsanların demesiyle mi yapacaksınız bu işi? Çenelerini kapatırsınız olur biter. Eşiniz ve ailesi hiç de bahsettiğiniz gibi zeki, entelektüel profilde durmuyor. Bildiğin yurdum çomarı gibi. Siz kendinize değer vermezseniz başkaları hiç vermez. Dan dun konuşur öyle. Kız olacak diye korktuğunuzu bu kadar belli etmeyin onlara. Dik durun bu konuda.

Sağolun. İnanın onlara zaten böyle davranıyorum cinsiyet önemli değil diyorum ama içimden de merak ediyorum ve sizlerle paylaşmak istedim. Burada çok fazla usgden cinsiyet tahmini yaptırmak isteyenleri gördüm ondan sorayım dedim

Kızım çok kız kardeş istiyor Kızım olsa Aslaaaa üzülmem. Eşim, önemli değil yeterki sağlıklı doğsun diyor. Bu yaşlı bir annenin düşüncesi saygımdan sert konuşmuyorum

Ahlak anlayışınızı sorgulayın felan ayıp olmadımı sizce ? Çok şükür gayet ahlaklıyız Ben tanımadığım birine bunu demem

Amin insaAllah..
Gerçekten tedaviler yıpratıcı olabiliyor..Bence kimse sizin erkek evlat duygusunu tatmak istemenize bir şey demiyor..
Kaynananızın erkek sevdası tek sorun..
Ve sizin bu durumdan dolayı endişe duyuyor olmanız.. cinsiyeti kadınlar belirlemiyor,size dediği kadar da oğluna deyiversin erkek torun istiyorum diye .. insaAllah oğlunuz olur.
Ama olur da kız olursa, kayınvalideniz lafını edecek olursa tez zamanda 2. Bir erkek evlat için çalışmalara başlasın.

Çok sağolun kız olursa önden uyaracağım, En ufak bir laf ederse patlarım artık. Eşim annesine çok düşkün annesiyle şu ana kadar bir sorun yaşamadım Bundan sonra da yaşamak istemem. Eşim diyorki yaşlı cahil insanlar dediklerine takılma O da farklı cinsiyet istiyor kendince.

Hiç sıkıntı yapmayın, gebeliğin tadını çıkarmaya bakın. Gerekirse araya mesafe koyarsınız zamanla. İnsaAllah tüm bunlara gerek kalmaz.

Hiç sıkıntı yapmayın, gebeliğin tadını çıkarmaya bakın. Gerekirse araya mesafe koyarsınız zamanla. İnsaAllah tüm bunlara gerek kalmaz.
İnşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin. 2 hafta sonra Avrupa turuna gideceğiz oradan da deniz tatiline. Biraz kafamı dağıtırım iyi gelir. Çok teşekkür ederim

Ahlak anlayışınızı sorgulayın felan ayıp olmadımı sizce ? Çok şükür gayet ahlaklıyız Ben tanımadığım birine bunu demem
Eşim zeki, ahlaklı, huyları çok iyi, doğacak bebeğim de ona benzesin istiyorum dediniz. Size hamile halinizle bile saygısızlık yapıp hakaret eden, üzen bir insan öyle örnek alınacak kadar ahlaklı değildir bence. Bu sebepten ahlaklı anlayışınız ilginç geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…