- 21 Kasım 2017
- 29.134
- 127.050
- 598
- Konu Sahibi Cezosshaaa
-
Tabii ki kavga, tartışma olur. Ama 7 senede eşim bir kere olsun bana geri zekalı dememiştir hiçbir kavgada.13 yıllık evliliğimde kavga etmedim diyen biri yalan söylüyordur. Bu da benim kavga anındaki duygusal bir davranışımdı kullandınız. Eşim eve bana çok sadık işinde gücünde dürüst düzgün ahlaklı bir insan ben de öyle olduğumu düşünüyorum. Konu kapansın artık.
Asıl verilmek istenen mesaj yerine “Allah‘tan ümidini kesme, kız da dense erkek doğurabilirsin.” mesajını aldı.Verdigim morali yerine koyun lutfen.
İşe geldim. İnsanlığa faydalı olmak için yoğun çalışıyorum. Size iyi günler diliyorumTabii ki kavga, tartışma olur. Ama 7 senede eşim bir kere olsun bana geri zekalı dememiştir hiçbir kavgada.
7 haftalık hamilelikte hiç erkek çocuk derdine düşen görmemiştim. Zihniyetiniz ilginç geldi, mesajlarınıza baktım. Ne var ki? Sherlock değiliz biz de, hemen çıkıyor zaten.
Olmadığından ne kadar da eminsiniz. Soydan değil büyük oğlum olsa ben de kız isterdimSanırsın paşa soyu .
Allah sağlık versin
Haklısınız sağolun. Tekrar kızım olursa 40 yaşından sonra bir tane daha doğur denilebilir ondan korkuyorum aslında. Asla bidaha tedavi olmak istemiyorum çok zor. Allah bu evladımı sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. Eşimle benim duamıZ başından beri böyleHakkınızda hayırlısı olsun.cinsiyeti öğrenmenize kısa bir zaman kalmış.. ama olur da cinsiyeti kız çıkarsa kayınvalideniz napabilir? Erkek olsun diye ön sipariş oluşturmuş bir de.. Eee kendi de tek erkek evlat doğurmuş.. umarım az anlayışlı olur da canınızı sıkacak şeyler demez.
Kayınvalidem böyle bişi dese özellikle kız isterim. Ayrıca nesil soy erkek ile devam etmiyor, altı üstü bir soyadı yani.Hayır tabiki ben hep sağlıklı olsun diye dua ediyorum. Ama eşim tek erkek annesi her seferinde erkek olsun diye herkesin yanında dua ediyor Malum toplum baskısı bunaltıyor bazen Biz eşimle fakülte mezunu yoğun çalışan insanlarız. Birdaha denemeyeceğim için farklı cinsiyet olsa güzel olurdu amaherşey Allahtan Yine de insan çok merak ediyor Burada ilk merak eden de ben değilim
Siz damızlık mısınız yahu, ne demek 40’tan sonra yine doğur denebilir? İnsanların demesiyle mi yapacaksınız bu işi? Çenelerini kapatırsınız olur biter. Eşiniz ve ailesi hiç de bahsettiğiniz gibi zeki, entelektüel profilde durmuyor. Bildiğin yurdum çomarı gibi. Siz kendinize değer vermezseniz başkaları hiç vermez. Dan dun konuşur öyle. Kız olacak diye korktuğunuzu bu kadar belli etmeyin onlara. Dik durun bu konuda.Tekrar kızım olursa 40 yaşından sonra bir tane daha doğur denilebilir ondan korkuyorum aslında. Asla bidaha tedavi olmak istemiyorum
O an hemen cevap verdim zaten. Sağlıklı olsun yeterki dedim. Ama insan çok merak ediyor. Büyük oğlum olsa kalbimden kız geçerdi.Kayınvalidem böyle bişi dese özellikle kız isterim. Ayrıca nesil soy erkek ile devam etmiyor, altı üstü bir soyadı yani.
Sağolun. İnanın onlara zaten böyle davranıyorum cinsiyet önemli değil diyorum ama içimden de merak ediyorum ve sizlerle paylaşmak istedim. Burada çok fazla usgden cinsiyet tahmini yaptırmak isteyenleri gördüm ondan sorayım dedimSiz damızlık mısınız yahu, ne demek 40’tan sonra yine doğur denebilir? İnsanların demesiyle mi yapacaksınız bu işi? Çenelerini kapatırsınız olur biter. Eşiniz ve ailesi hiç de bahsettiğiniz gibi zeki, entelektüel profilde durmuyor. Bildiğin yurdum çomarı gibi. Siz kendinize değer vermezseniz başkaları hiç vermez. Dan dun konuşur öyle. Kız olacak diye korktuğunuzu bu kadar belli etmeyin onlara. Dik durun bu konuda.
Ahlak anlayışınızı sorgulayın felan ayıp olmadımı sizce ? Çok şükür gayet ahlaklıyız Ben tanımadığım birine bunu dememSiz damızlık mısınız yahu, ne demek 40’tan sonra yine doğur denebilir? İnsanların demesiyle mi yapacaksınız bu işi? Çenelerini kapatırsınız olur biter. Eşiniz ve ailesi hiç de bahsettiğiniz gibi zeki, entelektüel profilde durmuyor. Bildiğin yurdum çomarı gibi. Siz kendinize değer vermezseniz başkaları hiç vermez. Dan dun konuşur öyle. Kız olacak diye korktuğunuzu bu kadar belli etmeyin onlara. Dik durun bu konuda.
Amin insaAllah..Haklısınız sağolun. Tekrar kızım olursa 40 yaşından sonra bir tane daha doğur denilebilir ondan korkuyorum aslında. Asla bidaha tedavi olmak istemiyorum çok zor. Allah bu evladımı sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. Eşimle benim duamıZ başından beri böyle
Çok sağolun kız olursa önden uyaracağım, En ufak bir laf ederse patlarım artık. Eşim annesine çok düşkün annesiyle şu ana kadar bir sorun yaşamadım Bundan sonra da yaşamak istemem. Eşim diyorki yaşlı cahil insanlar dediklerine takılma O da farklı cinsiyet istiyor kendince.Amin insaAllah..
Gerçekten tedaviler yıpratıcı olabiliyor..Bence kimse sizin erkek evlat duygusunu tatmak istemenize bir şey demiyor..
Kaynananızın erkek sevdası tek sorun..
Ve sizin bu durumdan dolayı endişe duyuyor olmanız.. cinsiyeti kadınlar belirlemiyor,size dediği kadar da oğluna deyiversin erkek torun istiyorum diye .. insaAllah oğlunuz olur.
Ama olur da kız olursa, kayınvalideniz lafını edecek olursa tez zamanda 2. Bir erkek evlat için çalışmalara başlasın.
Hiç sıkıntı yapmayın, gebeliğin tadını çıkarmaya bakın. Gerekirse araya mesafe koyarsınız zamanla. İnsaAllah tüm bunlara gerek kalmaz.Çok sağolun kız olursa önden uyaracağım, En ufak bir laf ederse patlarım artık. Eşim annesine çok düşkün annesiyle şu ana kadar bir sorun yaşamadım Bundan sonra da yaşamak istemem. Eşim diyorki yaşlı cahil insanlar dediklerine takılma O da farklı cinsiyet istiyor kendince.
İnşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin. 2 hafta sonra Avrupa turuna gideceğiz oradan da deniz tatiline. Biraz kafamı dağıtırım iyi gelir. Çok teşekkür ederimHiç sıkıntı yapmayın, gebeliğin tadını çıkarmaya bakın. Gerekirse araya mesafe koyarsınız zamanla. İnsaAllah tüm bunlara gerek kalmaz.
Eşim zeki, ahlaklı, huyları çok iyi, doğacak bebeğim de ona benzesin istiyorum dediniz. Size hamile halinizle bile saygısızlık yapıp hakaret eden, üzen bir insan öyle örnek alınacak kadar ahlaklı değildir bence. Bu sebepten ahlaklı anlayışınız ilginç geldi.Ahlak anlayışınızı sorgulayın felan ayıp olmadımı sizce ? Çok şükür gayet ahlaklıyız Ben tanımadığım birine bunu demem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?