Cinsiyet merakı

Ay ne büyük mevzu oldu ya kadının gönlünden geçeni söylemesi. Benim de bı oğlum var ikisi de başım gözüm üstüne tabi ki ama bı kızım olursa çok çok mutlu olurum. Kayinvalidesini karıştırması talihsiz olmuş ama netice de konu sahibi gebe hormonlari duyguları karmakarışık boş bulunmustur deyip geçin. Neyse ramzi teorisine göre kız gibi görünüyor yuvalark ve sağda duruyor. Rabbim hayırlısını versin inşaat☺️ben de gebeyim şuan kesemiz ve bebeğin durduğu konum aynı. Burdan okuduklarima göre kız oluyor
Çok teşekkür ederim size de hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Banada yorum yapar mısınız

Eklentiler

• IMG-20220728-WA0004.webp
    IMG-20220728-WA0004.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 40
Arkadaşlar merhaba. 7+3 haftalık tüp bebekle gebeyim 1 kızım var. Cinsiyeti acayip merak ediyoruz Eşim de tek erkek malum düşünce onlarda var nesil devamı isteği. Dün kalp atışları 150 lerde çıktı buna göre cinsiyet tahmini olabiliyormu bilen varmı
Rabbim canlarina nazar tırnaklarına taş degdirmesin
Cinsiyetin hiç bı önemi yok 🙏

Erkek olduğu kesinleşti Bebişim sağlıklı çok şükür 💓🤲🏻
Kaç haftalikken kesinleşti
Detaylı ultrasonda rahim yumurtalık prostat testis ve dış genital organlar görüldü mu ?
Sadece dış genital organa göre gecistirip cinsiyeti şu diyen doktorlar var

Hayır tabiki ben hep sağlıklı olsun diye dua ediyorum. Ama eşim tek erkek annesi her seferinde erkek olsun diye herkesin yanında dua ediyor Malum toplum baskısı bunaltıyor bazen Biz eşimle fakülte mezunu yoğun çalışan insanlarız. Birdaha denemeyeceğim için farklı cinsiyet olsa güzel olurdu amaherşey Allahtan Yine de insan çok merak ediyor Burada ilk merak eden de ben değilim
Rabbim inşallah hayırlı ve sağlıklı nasip etsin.. gönlünüze göre verir inşallah .
Ben de 12 yıllık evlat hasreti çekiyorum ve transferim yapıldı şimdi test günümu bekliyorum ..dua edin ..size de ve herkese Rabbim sağlıkla nasip etsin kız erkek fark etmez ama Rabbim isteyen herkese kız ve erkek sağlıkla ikisni nasip etsin

Rabbim inşallah hayırlı ve sağlıklı nasip etsin.. gönlünüze göre verir inşallah .
Ben de 12 yıllık evlat hasreti çekiyorum ve transferim yapıldı şimdi test günümu bekliyorum ..dua edin ..size de ve herkese Rabbim sağlıkla nasip etsin kız erkek fark etmez ama Rabbim isteyen herkese kız ve erkek sağlıkla ikisni nasip etsin
Allah hayırlısıyla bebişinizin tutunmasını nasip eylesin. Dinlenin güzel şeyler düşünün sevdiğiniz aktiviteler yapın

Bu arada kızıma hamile kalmadan önce Kız olsun diye eşimle dua ettik şimdi 11 yaşında şükür. Bunun için de farklı bir cinsiyet sağlıkla olsun diye düşündüm Allah’ın izniyle kucağımıza alırız umarım.

Haklısınız sağolun. Tekrar kızım olursa 40 yaşından sonra bir tane daha doğur denilebilir ondan korkuyorum aslında. Asla bidaha tedavi olmak istemiyorum çok zor. Allah bu evladımı sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. Eşimle benim duamıZ başından beri böyle
Her doğur dendiğinde doğuracak mısınız?

Siz damızlık mısınız yahu, ne demek 40’tan sonra yine doğur denebilir? İnsanların demesiyle mi yapacaksınız bu işi? Çenelerini kapatırsınız olur biter. Eşiniz ve ailesi hiç de bahsettiğiniz gibi zeki, entelektüel profilde durmuyor. Bildiğin yurdum çomarı gibi. Siz kendinize değer vermezseniz başkaları hiç vermez. Dan dun konuşur öyle. Kız olacak diye korktuğunuzu bu kadar belli etmeyin onlara. Dik durun bu konuda.
Nereye gittin geldin bu konuda :27:

Burada üzerime gelmeye çalışan herkesin birbirine destek vermek için bunu yaptığından eminim. Ahlağımı sorgulamak size kalmadı kendi işinize evliliğinize bakın çok komiksiniz. İyi niyetimle bişiy sordum konuyu nerelere getirdiniz. Bana ahlaksız diyenlere o Kelimeyi aynen iade ediyorum. Ben tertemiz bir ailede büyüdüm namusumla şerefimle evlendim güzel bir işim eşim var. Herkes işine baksın kaç yaşında kadınlarsınız dediklerinize bir bakın lütfen
Nedir bu kariyer meslek takıntısı
Sorduğunuz soruyla alakası bile yok okuduğum her yorumda meslek muhabbeti ayh.

Son düzenleme:
Back
X