fiona canım benim doğum 15/03/1984
eşiminki 12/04/1981
son adet tarihim 10 mayıs,23,24,25 mayıs günleri arasında hamile kaldım.
16. gebelik haftamda kontrolüm vardı,bebeğim sırt üstü uzanmış ayaklarınıda uzatmış uyuyordu,hareketsizdi,doktor ekrana genel bir bakış attı kız dedi,çok saçma geldi bize,çünkü cinsiyet görerek belirlenir,uyuyan hareket etmeyen bebeğin cinsiyetini sadece kemik duruşuna göre hesaplamışsa çok saçma bişey bu.zaten sonrasında söyledikleri bizi ikilemde bıraktı,ultrasonu bebeğin bacak aralarında gezdirince bacak arasında devamı olmayan minik bir çıkıntı gördük,göbek kordonu değildi o.bu bebek erkek dediğimizde espiriler falan yaptı,açıkçası kafa yaptı bizimle,kız deyip durmuştu o ana kadar,sonrada 1 hafta sonra netleşir dedi,şuan ne olduğu belirsiz,yarın cinsiyetini inşallah öğrenicem muayeneye gidicem,18+2 olduk bugün itibaryle,artık netleşmiştir diye düşünüyorum.senin söyleyeceklerinide açıkçası merak ediyorum.çok ilginç bişey bilmiyorumkismile
Canım senin şöyle bir durum var.Dediğin günlerden birinde hamile kalmışsan o günler senin kıza yatkın olduğun günler fakat kız günleri değil yani sadece yatkınlık var.Fakat 26 ve sonraki günler erkek günlerin.Eşin ise verdiğin günlerde net bir şekilde erkek günlerinde.Aslında bu sistem annenin bulunduğu dönemin daha etkili olduğunu öngören bir sistem ama eşininde bariz erkek günlerinde olması bana göre erkeğe meyili daha çok arttırıyor.Tabiki bunların hepsi varsayım herşey rabbimin bileceği bir iş.Allah gönlüne göre versin.Bende çok merak ettim yarın lütfen sonucu bildir.