• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

arkadaşlar benim anlamadığım bişey var. benim doğum tarihim 19.08.1977 ve kesin tarih. eşiminki 12.04.1975 ama onunki kesin değil. yani belki 75 doğrudur ama doğum tarihi günü gününe değil. ben ekim ayında hamile kalırsam bebeğimin cinsiyeti ne olur sizce :40:

eger 2011 ekimde hamile kaldiysan benim hesabima göre erkek olacak bebeginiz:1:

Sat mart 5 te yas tamda 22 erkek dıor ama kızım olcak allah nasıp ederse kasım sonu aralık bası gıbı bende tutumadı bu cını

ayy bidee bana bakınnn nolurrrr ben 1986 mayıs doğumluyum. eşim ise 1979 ekim doğumlu. son adet tarihim 7 haziran 20011

siz en son 2009 da esiniz ise 2010 da hücrelerini yenilemis en son esiniz olduguna göre bebeginiz erkek cikti

ben pek anlamadım =( hamile de değilim ama 2011 aralık ya da 2012 ocakta hamile kalırsam cinsiyeti ne olur acaba? benim doğum tarihim nisan 1987 eşimin eylül 1987 bakabilirseniz, çok sevinirim...

ben pek anlamadım =( hamile de değilim ama 2011 aralık ya da 2012 ocakta hamile kalırsam cinsiyeti ne olur acaba? benim doğum tarihim nisan 1987 eşimin eylül 1987 bakabilirseniz, çok sevinirim...

esinizle ayni yilda dogmussunuz ikinizde son hücre yenilemegi 2011 de yapmissiniz bu yilin son aylarinda yada baslarinda hamile kalsaniz en son esiniz hücrelerini yenilemis oluyor onun icin bebeginizin cinsiyeti erkek hadi hayirlisi ben tam konuya hakim degilim dün bu konuyu gördüm anladigim kadariyla yaptim canim

esinizle ayni yilda dogmussunuz ikinizde son hücre yenilemegi 2011 de yapmissiniz bu yilin son aylarinda yada baslarinda hamile kalsaniz en son esiniz hücrelerini yenilemis oluyor onun icin bebeginizin cinsiyeti erkek hadi hayirlisi ben tam konuya hakim degilim dün bu konuyu gördüm anladigim kadariyla yaptim canim

teşekkür ederim canım çok sağol, ilk önce bakalım hamile kalabilecek miyim =)

Benide cevaplarsaniz sevinirim 3 gundur cevap bekliyorum

canim hesapladim sizin bebeginizde erkek cikti,bu bilginin kaynagi nekadar dogru bilmiyorum bende bu sitede gördüm böyle bi basligi nasil hesaplandigini cözdüm istegen arkadaslara yardimci oluyorum allah herkezin gönlüne göre versin

gerçekmiki bu olsun yinede öğrenmek istiyorum:10::10:
eşim ağustos 1982 doğumlu ben ekim 1988 doğumluyum 2011 ağustos ayında hamile kaldım cewabınızı sabırsızlıkla bekliyoruum:32::32:

Back
X