Doğuma Hazırlık cinsiyet ogrenmek isteyen gelsin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Dt. 12. 09. 1979. Sat. 1 subat .. bakalım dogru cikacakmi .şimdiden teşekkür ederim

cnm bana kız demiştiniz,sonucu beklerim demiştin. erkekmiş bugün öğrendik

merhaba arkadaslar bana satinzi ve dogum tarihinizi yazin ben bende olan takvime bakip size soyliyeyim.kime yapiksak tuttu.

doğum tarihim 2.6.1981 son sat 07.08.2005 çocuğum şimdi 6 yaşında cinsiyetini bil bakalım..bravo diyeceğim peki istediğin cinsiyeti ayarlama gibi bir olasılık varmı mesela 30 yaşındayım hangi ay hamile kalmam lazım diye bir seçenek varmı cevap yazarsan sevinirim..

valla doğru olabilir çünkü kıza benziyor dediler bide saklıyor kız saklar derler ya bakalım kesin öğrenince yazarım

canım nasıl bir takvim uyguladın bilmiyorum ama bir sen tuturdun kızım olacağını saol bütün takvimler erkek derken sen kız yazmıştın ve tuttu

yaa bu nasıl bi takvim arkadaşlar benim çin takvimine göre erkek çıkıyor 08,09,1988 sat 08,02,2012 bunda ne çıkacak çok merak ediyorum banada bakabilirseniz çok sevinirim:)çok meraklı bi anne olcam:)

baska bı topıkte kız dedı arkadas dun doktor erkek tahmın ettı ama keısn deıl bıde sız bakın bakalım
sat 24 ocak 2012
dogum tarıhım 07.07.1981

d.t 20.02.1974
sat 19.04.2012

teşekkür..:44:

konuyu açan arkadaşımız bakmıyor sanırım

bende sordum merakımı yenemiyorum

ama cevap bilem vermemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…