Doğuma Hazırlık cinsiyet ogrenmek isteyen gelsin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
sat : 08.02.2012
dogum t: 18.06.1991

cok tesekkür ederim..

selam canim nerdeyse yasitiz canim.benimde 17 aylik bir kizim var.anne olmak cok guzel.ALLAH bebeginizi size bagizlasin.hatta bir kac aya ikinciyide dusunuyorum insallah.dogum isini eger kismet olursa 28 kadar bitirmek istiyorum

selam canim nerdeyse yasitiz canim.benimde 17 aylik bir kizim var.anne olmak cok guzel.ALLAH bebeginizi size bagizlasin.hatta bir kac aya ikinciyide dusunuyorum insallah.dogum isini eger kismet olursa 28 kadar bitirmek istiyorum

cok saol cnm.. benim ilk olcak heyacanla bekliyoruz.. ohh masallah bebesin simdi en tatli döneminde , allah bi ömür ayirmasin.. ins ikincide istedigin zaman olur ben bu dogsun 1 yasina girsin sonra tekrar düsünüyorum belki hemen olur belki bebis tutana kadar bos gebelik gecer o yüzden bende ikinciyi cok bekleme niyetinde degilim.. bebisimin kardesi olsun beraber büyüsünler istiyorum ama kismet iste..

kızlar sat:18 şubat 2012 bugun doktora gittim 12 haftalık 3 günlük dedi..
dogum tarihim 10 kasım 1989
eşiminki :10 şubat 1983 bebeğimizin cinsiyeti nedir çok merak ediyoruz lütfen bakıp sölermisiznz ???
bana yardımcı olacak hiç kimse yokmu

Son düzenleme:
mrhb sat :09/02/2012 doğum tarihim 03/05/1986 ama annem 29/06/2012 diyor yanlış yazılmış kimliğime :)) 2 sinede bakarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

merhaba ben yeni hamile olduğumu öğrendim.sat:27 nisan doğum tarihim 11 ekim 1985 yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler...

merhaba ben yeni hamile olduğumu öğrendim.sat:27 nisan doğum tarihim 11 ekim 1985 yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler...

selam ömre bedel benim de sat 27 nisan ve hala adet olmadım sen hamileymişsin senin adına çok sevindim gözünaydın bakalım ben de hamile miyim yarın test yaptıracağım ancak ben 39 yaşındayım ve 13 yaşında bir kızım var hamileysem çok heyecan verici ve şaşırtıcı olacak bizim için

merhaba bende yeni hamile olduğumu öğrendim kandan test yaptırdım inşallah sizde hamilesinizdir rabbim herkese versin siz biraz geç kalmışsınız neden bu kadar arayı uzattınız.herşey gönlünüzce olsun...

merhaba banada bakarmısınız ben 20.04.1985 eşim 07.03.1985 sat. 28 mayıs olacak inşallah haziranda hamile kalmayı düşünüyorum cinsiyet ne olabilir sizce şimdiden teşekkürer

teşekkür ederim...eşimi ikna edemedik hala da edebilmiş değiliz bakalım yarın belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…