Doğuma Hazırlık cinsiyet ogrenmek isteyen gelsin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhaba arkadaslar bana satinzi ve dogum tarihinizi yazin ben bende olan takvime bakip size soyliyeyim.kime yapiksak tuttu.

ben evli değilim ama 17.11.1989 doğumluyum çcğumuda 20.06.2013 de doğurmayı düşünyrm yani haziran ayında bebiş olabilir hemn çocuk yapcam çnküü sence kızmı olur erkek mii?

ben 24/09/1986 doğumluyum genel olarak her ayın 27sinde adetim oluyor (tabi değişmelerde olabilir) bizde yaza bebek düşünüyrz özelliklede kız bebegi haziran temmuz gibi hamile kalmak istyrm şuan korunuyrz hangi ayda kalırsam kız olma ihtimali yüksek

kızlar merhaba.bende 16.haftamı doldurdum.pazartesi dr randevum var.hem üçlü testini yaptırıcaz hemde cinsiyetini öğrenicez inşallah.20 gün önce dr erkek gibi ama yanılma payımız var demişti.bense baştan beri kız hissediyorum hayırlısı olur inşallah.ama ben size bir şey sormak istiyorum.benim karnım büyümedi hala.sadece yemekten sonra şişiyo çok fazla.ama sabah bişey yok.

merhabalar benimde satım 17.02.2012 doğum tarihim 22.10.1986 bakalım bizim neyimiz olacak Rabbim erkek olursa salih kız olursa saliha kullarından olmayı hepimize nasip etsin :)

canım aramızda 07/05/1977 tam bir yaş var ne kadar sevindim ya ilk defa benimle aynı gün doğan birine rastladım:)

eğer hamileysen nisan kız gösteriyor. kız mı istiyorsun erkek mi?

nasil hesapliyorsunuz?? benimkinide hesaplaya bilirmisiniz??

ay canım benim çok küçükmüşsün afferin sana maşallah anne olucaksın.canım senin erkek gözüküyor ALLAH bilir tabii

evek yasim kücük olabilir, erken evlendim gurbetteyim hamile kalmamla ilgili problemler vardi (tekrarlayan bos gebelik) dr nezaman tambir gebelik yasarsin belli degil diyordu riske girmek istemedimm nezaman hamile kalacagim belli degil diye allahimda cok bekletmedi ama hala risklerim var o yüzden.. allah isteyen herkese vesin cok bekletmesin aminn..

ALLAH sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım .en iyisini yapmışsın hamile kalmakla canım.aslında en güzel yaştasın anne olmak için senin yaşında keşke ben de anne olabilseydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…