- 3 Ocak 2020
- 1.718
- 15.882
- 138
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Ama heves ettiysen yapp kızz yap vallahi sanki hergünmü yapıcan çok şirin bi anı olur size kuzenimde Yapmıştı Beyaz gitmişti sonra Balonlar patlayınca pempişler havaya saçıldı adamm auuuu aavvv benim gızım oliçak dediBenimki de pek uymuyor Zeynom
Polis adamı balon patlatırken düşünmek ne bileyim.. Ama heves de ettim işte
Malim böyle görselde paylaştığım balonlardan var. Genelde 3 siyah balon koyuyorlar ikisi boş birinin içi kızsa pembe erkekse mavi tüylerden dolu.cinsiyet partisi nasıl oluyo hiç bilmiyom ama ay keşke yapsaydım yaa diceksen ,yap kuzum.içinde ukde kalmasın hiçbişey
Bence biz şöyle bir konsept yapalım Zeynom. Balonu hazırlayayım odanın belli bir yerine koyayım. Benim adam odanın kapısından balona nişan alarak 1 el sıksınAma heves ettiysen yapp kızz yap vallahi sanki hergünmü yapıcan çok şirin bi anı olur size kuzenimde Yapmıştı Beyaz gitmişti sonra Balonlar patlayınca pempişler havaya saçıldı adamm auuuu aavvv benim gızım oliçak dediPolisse balonu bununla patlatır artık
Benim adam ona da karşıCanım ben yapmazdım Ben de saçma buluyorum çünkü ama baby shower tarzında bir kutlama yapılabilir O da cinsiyet belli olduktan sonra çok güzel oluyor Biz kız kardeşime yapmıştık gelen hediyeler de cabası
Boşa boşa kesin boşanBenim adam ona da karşı
Boşasam mı ben bu herifi ya. Adama mevlidi bile dışarda yaparız dedim. Ne gerek var diyor
kııız o tüyleri kim temizlicek sonraMalim böyle görselde paylaştığım balonlardan var. Genelde 3 siyah balon koyuyorlar ikisi boş birinin içi kızsa pembe erkekse mavi tüylerden dolu.
Karı koca cinsiyeti bilmiyorsun. Bir yakının doktordan öğrenip bu balonlardan hazırlatıyor. İşte eşi dostu topluyorsun.
3 balonu sırayla patlatıyorsun karı koca. Birinin içinden pembe ya da mavi tüyler tepene inince cinsiyeti herkesle birlikte öğrenmiş oluyorsun
Hakkaten kız malim.kııız o tüyleri kim temizlicek sonra
neye takıldım ya allahım
Bence biz şöyle bir konsept yapalım Zeynom. Balonu hazırlayayım odanın belli bir yerine koyayım. Benim adam odanın kapısından balona nişan alarak 1 el sıksın
Hiç görülmemiş, özgün bir cinsiyet Partisi olur
Nolcak yavrum demirden korksak trene binmezdikKuzum ozaman Sen o sıra çatıya çıkta sana bişey olmasın Sonra Aşağı inersin
Canom sizde baybi şavir yaparsınız doğru yazdım değilmiBende isterdim yapmak ama nasip olmadı malesef kontrole gittiğim bi gün doktor pat diye söyledi cinsiyetini
Benimki " te Allahım yarabbim patlatalım bakalım" diye diye balonu patlatır.Bu konularda eş ile ortak kararda olmak önemli biri heves ederken biri istemiyorsa ona eziyet gibi olur
Eşin belki çok kisiyle bunu öğrenmek istemiyor size özel bir anı tarzında yapmayı teklif et
Yaaaa süperBen aile arasinda evimde yaptim cok da guzel bir ani ve aile icin ilk oldu
Yaaaa süper
Cinsiyet nedir
O zaman yap gitsin canım partiyi içinde kalmasın :)Benimki " te Allahım yarabbim patlatalım bakalım" diye diye balonu patlatır.
Eziyet çekmez de eziyet çektirir
Maşallah kuzum, darısı başımızaErkekbutun aile havalara ucuyor o an guzel bir atmosfer oluyor benimki dogdu tabi su an 3 aylik oldu bile
Maşallah kuzum, darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?