Ayyy çok güzellllSizce kız mı erkek mi? Not: bir tanıdığımın ultrason resmi.
Karından yapıldı. 7 haftalık.
Tahmini neye göre yapıyorsunuz merak ediyorum
Amin canımAyyy çok güzellllrabbim hepimize nasip etsin inşallah bana kız gibi geldi
Ahhh, içim eridiAmin canıminşallah yakın zamanda senin de ultrason resmine bakıp tahmin yürütürüzzzz
Aaa gerçekten bu şekilde çıkıyor mu?Erkek diyorum ben bebek solda görünüyor kendi kesemde sağdaydı banada kız dediler tuttu ona göre bi yorum yaptım
Ramzi teorisi diyorlar buna tutanlar var benim tuttu tutmayanda var elbetteAaa gerçekten bu şekilde çıkıyor mu?
Burda sağda görüyorum bebeği. Yani kız mı ozaman? Bu arkadaşımın ultrasonuErkek diyorum ben bebek solda görünüyor kendi kesemde sağdaydı banada kız dediler tuttu ona göre bi yorum yaptım
Şimdi şöyle diyorlar karından sağdaysa kız soldaysa erkek vajinadansa görüntü tam tersi oluyor sağda erkek soldaysa kız bu sefer benimde bilgim bukadarBurda sağda görüyorum bebeği. Yani kız mı ozaman? Bu arkadaşımın ultrasonusizde bakar mısınız?
Anladım canım. Arkadaşımın ultrasonuda karından çekilmiş. Teşekkür ederimŞimdi şöyle diyorlar karından sağdaysa kız soldaysa erkek vajinadansa görüntü tam tersi oluyor sağda erkek soldaysa kız bu sefer benimde bilgim bukadar
Merhaba neye göre yorumluyosunuz demişsinibenim hisslerim kuvvetlidir ama yanıladabilirim sanırım erkek bebek :)
Kız nerden anladın o sadece bi fetüsAyyy çok güzellllrabbim hepimize nasip etsin inşallah bana kız gibi geldi
Hissettim tabi doğru olmayabilirKız nerden anladın o sadece bi fetüs
Benim bebe ultrason çekilirken ufacık olunca bi sağa bi sola yuvarlanıyodu top gibiRamzi teorisi diyorlar buna tutanlar var benim tuttu tutmayanda var elbette
Canım ramzi teorisinde plasentanın yerine göre tahmin yapılıyormuş. O da 6-8 hafta arası yapılabilen bir şeymiş. Senin bebiş baya büyük. Sağsalim kucağına al inşallahBu bakanlar bi yorum yapsa merak ediyorum lütfen sizin fikriniz nedir
Aslında ramzi tahmini yanlış yapılıyor canım. Bebeğin konumu değil , önemli olan plasentanın ne tarafta olduğu. Onuda bir çok kişi ultrasonda zaten anlayamaz. Ama parlak bir alan oluyor, plasenta orası oluyormuş. Ben çözemedimBenim bebe ultrason çekilirken ufacık olunca bi sağa bi sola yuvarlanıyodu top gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?