Cinsiyet Tahmin edebilir misiniz acaba?

Benimki ordan oraya yüzüyodu valla

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-16-14-21-17-780_com.miui.gallery.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 54
Canım ramzi teorisinde plasentanın yerine göre tahmin yapılıyormuş. O da 6-8 hafta arası yapılabilen bir şeymiş. Senin bebiş baya büyük. Sağsalim kucağına al inşallah
Benim benim 12 haftalık tahmin edemediniz mi fikirleriniz önemli

Benim benim 12 haftalık tahmin edemediniz mi fikirleriniz önemli
Canım ben tahmin yapamıyorum zaten ramzi teorisi araştırdım biraz ama orda 6-7 haftalık resim olmalı. Senin bebiş büyük.

Şimdi şöyle diyorlar karından sağdaysa kız soldaysa erkek vajinadansa görüntü tam tersi oluyor sağda erkek soldaysa kız bu sefer benimde bilgim bukadar
Sizce benim ne

Eklentiler

• IMG_20230317_134455.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 44
Maşallah canım o zaman bu teori doğru değil. Karından çekilmişti değil mi?
Evet canım karından o ultrason a Göre kız olması lazımdı değil mii? Oğlum hangi hafta neredeyse bu ikinci bebiş de hep tam tersi yerinde belki kızdır diye umuyorum herkes kesin oğlun olur diyor bana sürekli ama bakalım hayırlısı

aynen teoriye göre kız olmalıydı. Benimde bir oğlum var , ben de kız olmasını istiyorum ama ultrason resmindeki yerleri ikisininde aynı ama bak teori doğru değilmiş zaten, hala bir umut var demekki. Beklemek çok zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…