- 22 Eylül 2022
- 6.691
- 20.670
- 278
Benimki ordan oraya yüzüyodu vallaAslında ramzi tahmini yanlış yapılıyor canım. Bebeğin konumu değil , önemli olan plasentanın ne tarafta olduğu. Onuda bir çok kişi ultrasonda zaten anlayamaz. Ama parlak bir alan oluyor, plasenta orası oluyormuş. Ben çözemedim
Parlak alan sol da gibi duruyor. Cinsiyeti nedir acaba biliyor musunuz? Genelde bu tahmin 6-8 hafta arasında en net sonuç veriyor diyorlar. Daha erken zamanlardan var mı foto?Benimki ordan oraya yüzüyodu valla
Benim benim 12 haftalık tahmin edemediniz mi fikirleriniz önemliCanım ramzi teorisinde plasentanın yerine göre tahmin yapılıyormuş. O da 6-8 hafta arası yapılabilen bir şeymiş. Senin bebiş baya büyük. Sağsalim kucağına al inşallah
Canım ben tahmin yapamıyorum zatenBenim benim 12 haftalık tahmin edemediniz mi fikirleriniz önemli
Sizce benim neŞimdi şöyle diyorlar karından sağdaysa kız soldaysa erkek vajinadansa görüntü tam tersi oluyor sağda erkek soldaysa kız bu sefer benimde bilgim bukadar
Karındansa erkek vajinadansa kızSizce benim ne
Karından. Ama oğlum tam tersi taraftaydiKarındansa erkek vajinadansa kız
%100 tutacak die bişe yokki sadece bir teori buKarından. Ama oğlum tam tersi taraftaydi
Ramzi teorisine göre erkekSizce benim ne
Oğlunun ultrason resmî var mı? O da karından mıydı?Karından. Ama oğlum tam tersi taraftaydi
Evet var eve geçince atayımOğlunun ultrason resmî var mı? O da karından mıydı?
Bu oglumundu canım 6+4Ahahahunutma canım lütfen
Maşallah canımBu oglumundu canım 6+4
Evet canım karındanMaşallah canımo zaman bu teori doğru değil. Karından çekilmişti değil mi?
Evet canım karındano ultrason a Göre kız olması lazımdı değil mii? Oğlum hangi hafta neredeyse bu ikinci bebiş de hep tam tersi yerinde belki kızdır diye umuyorum herkes kesin oğlun olur diyor bana sürekli ama bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?