Nerden biliyorlar da kesin diyorlarEvet canım karındano ultrason a Göre kız olması lazımdı değil mii? Oğlum hangi hafta neredeyse bu ikinci bebiş de hep tam tersi yerinde belki kızdır diye umuyorum herkes kesin oğlun olur diyor bana sürekli ama bakalım hayırlısı
Off evettaynen teoriye göre kız olmalıydı. Benimde bir oğlum var , ben de kız olmasını istiyorum ama ultrason resmindeki yerleri ikisininde aynı ama bak teori doğru değilmiş zaten, hala bir umut var demekki. Beklemek çok zor ya
AynennNerden biliyorlar da kesin diyorlarAllah gönlüne göre versin diyip sussalar daha hayırlı olurdu
Bana demeye çekiniyorlarOff evettsana da herkes sürekli kesin erkek diyor mu
Sanırım çok istediğimiz için olmaz diye düşünülüyorAynennişte ne bilim bende erkek annesi tipi mi var yoksa bir şeyi çok istersen olmaz diye mi öyle diyolar bilmiyorum
İnşallah kız olur demeleri bile üzüyor beni yaa galiba ben bile kendimde umut görmüyorumBana demeye çekiniyorlarçünkü kız istediğimi biliyorlar. Herkes inşallah kız olur diyip duruyor bakalım… öğrenmeye daha çok var
Ayneen en büyük duam sağlıklı hayırlı kaderi güzel anneli babalı büyüyecek bir evlat. Ama kız istememin de sebebi annem vefat etti,kız kardeşim, teyzem, halam hiçbiri yok kendimi hep eksik hissediyorum ayni kandan candan bir kadın yok hayatımda diye. Kayınvalidem olur bı anne olur dedim o konuda da şanslı olamadım sevmiyorum kendisini. O yüzden çok istiyorumSanırım çok istediğimiz için olmaz diye düşünülüyorama Allah büyük hayırlısıyla dualarımızı kabul eder yok illa erkek çocuk olursada başımın üstüne tabiki. Üzülecek değilim asla her şeyden önce sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah
İnşallah kız olur demeleri bile üzüyor beni yaa galiba ben bile kendimde umut görmüyorumkac haftaliksin bu arada
Öyle umutsuz olma canım yaİnşallah kız olur demeleri bile üzüyor beni yaa galiba ben bile kendimde umut görmüyorumkac haftaliksin bu arada
Benim eşimin de kız kardeşi yok… en çok o istiyor kız bebek.. Ay Allahım nasip etsin bu mutluluğu sana da bana daAyneen en büyük duam sağlıklı hayırlı kaderi güzel anneli babalı büyüyecek bir evlat. Ama kız istememin de sebebi annem vefat etti,kız kardeşim, teyzem, halam hiçbiri yok kendimi hep eksik hissediyorum ayni kandan candan bir kadın yok hayatımda diye. Kayınvalidem olur bı anne olur dedim o konuda da şanslı olamadım sevmiyorum kendisini. O yüzden çok istiyorum
İnşallah canımÖyle umutsuz olma canım yaniye olmasın ki bir kız bebeğimiz. Sen olumlu düşün. İnşallah kız olur ben şuan 7+2 yim. Sen kaç oldun?
Amin canım sağol. Evet benim de eşimin kız kardeşi yok kayınvalidem ve kayınpederim çok istiyor kızBenim eşimin de kız kardeşi yok… en çok o istiyor kız bebek.. Ay Allahım nasip etsin bu mutluluğu sana da bana dabenim de halalarım yok mesela… babaannemde hep erkek doğurmuş kayınvalidem de öyle
Başın sağolsun bu arada… mekanı cennet olsun
Yaaaİnşallah canımyaa aramızda bir hafta varmış benim de 8+3
Eveet olurrYaaacinsiyeti öğrendiğinde burda buluşalım olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?