Senın kızın olcakEki Görüntüle 3582103 kızlar sizce cinsiyeti ne 12+6 haftalık burda
Nasıl anladınız doktor erkek gibi dedi ?Senın kızın olcak
Nubu eğik duruyor kız gibi maşallah Allahım esirgesinEki Görüntüle 3582103 kızlar sizce cinsiyeti ne 12+6 haftalık burda
Sağlıklı olsun da kız erkek hiç önemli değilNubu eğik duruyor kız gibi maşallah Allahım esirgesin
Cinsiyeti kız derlerse bul beniNasıl anladınız doktor erkek gibi dedi ?
Canım sağlıklı olsun da zaten 17 haftalık kızımı erken doğumla kaybettim yerini doldurur derdim erkek değil emin olCinsiyeti kız derlerse bul beni
Canım sağlıklı olsun da zaten 17 haftalık kızımı erken doğumla kaybettim yerini doldurur derdim erkek değil emin ol
Teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsinkıyamam ya
Sağlıkla gelsin yavrucağınız
Bana da bakar mısınCinsiyeti kız derlerse bul beni
Canım sağlıklı olsun da zaten 17 haftalık kızımı erken doğumla kaybettim yerini doldurur derdim erkek değil emin ol
Bana da bakar mısın 7+3 haftalıkCinsiyeti kız derlerse bul beni
Bakabilecek olan var mı sizce nedir?
Bizede bakabilir misiniz görsellerde ilki 10+4 diğer görseller 6+4 ten çok heyecanlıyızzNubu eğik duruyor kız gibi maşallah Allahım esirgesin
Ay canım benim Allahım gönlüne göre versin ama nubu belli olmuyor ne desem yalan olur ha yine de içimden kız geçti sağlıkla gelsinBizede bakabilir misiniz görsellerde ilki 10+4 diğer görseller 6+4 ten çok heyecanlıyızz))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?