Ay hadi inşallah bir oğlum var birde kız olur inşallah şuan 12+2 haftalık 14 haftada gidecem sonucu sizede yazarımAy canım benim Allahım gönlüne göre versin ama nubu belli olmuyor ne desem yalan olur ha yine de içimden kız geçti sağlıkla gelsin
Merakla bekliyoruz annesiAy hadi inşallah bir oğlum var birde kız olur inşallah şuan 12+2 haftalık 14 haftada gidecem sonucu sizede yazarım
Cinsiyeti kız derlerse bul beni
Kız gibi geldiSizce ne cinsiyeti
Doktorda erkeğe benzettiKız gibi geldi
Cinsiyetiniz ne çıktı acabaCanım sağlıklı olsun da zaten 17 haftalık kızımı erken doğumla kaybettim yerini doldurur derdim erkek değil emin ol
DoğrudurDoktorda erkeğe benzetti
çok merak ediyorum bir kızım bir oğlum varDoğrudur
Sağlıkla gelsin inşallah bende de 3 oğlançok merak ediyorum bir kızım bir oğlum var
Erkek bebekCinsiyetiniz ne çıktı acaba
Valla benim oğlan da 3 çocuğa bedelSağlıkla gelsin inşallah bende de 3 oğlan
O zaman Senın işin zorValla benim oğlan da 3 çocuğa bedel
Zor vallahiO zaman Senın işin zor
merhabalar banada tahminde bulunur musunuz 8+3 karından ulturason
Erkek bence plasenta yerine göre yorumladım sağlıkla gelsincezerye_ banada yorum yapar mısınız
Çok teşekkür ederimErkek bence plasenta yerine göre yorumladım sağlıkla gelsin
Selaam bugün gittim doktora ama göstermedi yaa doktor uygun pozisyonda değil göremiyorum dedi yan dönmüştü bize doğru düzgün ultrason fotoğrafı bile alamadıkMerakla bekliyoruz annesi
Bebeğim doktorun göremediğini biz nasıl görelim he gönlümden kız geçti nedense sağlıkla gelsinSelaam bugün gittim doktora ama göstermedi yaa doktor uygun pozisyonda değil göremiyorum dedi yan dönmüştü bize doğru düzgün ultrason fotoğrafı bile alamadıksiz bi tahminde bulunabilir misinizzz şuan 13+4 haftalık
Merhaba herkeseKeseden cinsiyet tahmin eden var mı cinsiyet takvime göre erkek cıkınca ama neyimiz olacak çok merak ediyorum doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?