Merhaba bana kız gibi geldi16+2 yim cinsiyet tahmini alabilir miyim rica etsem
Aslında doktor kız gibi dedi ama çok ilgilenmediği için emin olamadım detaylı ultrason bekle dedi ona da 4 hafta varMerhaba bana kız gibi geldi
Kimi kız diyor kimi de büyük orası kabarık o kadar olmaz erkek büyük ihtimalle diyor bilemedimMerhaba bana kız gibi geldi
Benim bebişe de erkek dediler resimle kıyasladım benimkinde o haftalarda bariz çıkıntı varmış ama sizde yok o yüzden içimden kız geçtiKimi kız diyor kimi de büyük orası kabarık o kadar olmaz erkek büyük ihtimalle diyor bilemedim
Evet meraktan da çatlıyor insanBenim bebişe de erkek dediler resimle kıyasladım benimkinde o haftalarda bariz çıkıntı varmış ama sizde yok o yüzden içimden kız geçtien iyisi detaylıyı beklemek valla bebişler bizi ikilemde bırakıyor
Aynen öyle benimde detaylıya 2 haftam kaldı bakalım eğer benim bebiş kesin erkekse bence seninki kızEvet meraktan da çatlıyor insan
Muhakkak haber et bana daAynen öyle benimde detaylıya 2 haftam kaldı bakalım eğer benim bebiş kesin erkekse bence seninki kızsağlıkla gelsinler
Tabiki haber ederimmMuhakkak haber et bana dabenim ki bi de aşırı ama aşırı hareketli 9 haftadan beri asla durduğu yerde durmuyor
Valla cinsiyet ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ama benim miniğim ciddi anlamda asla durmuyorTabiki haber ederimmya erkek bebekler hareketli olur sanardım ama gruplarda okuduğum kadarıyla kızlarda çok hareketli oluyormuş
Maşallah tabiki hareketli olsun doktorlar hareketli bebekleri seviyorValla cinsiyet ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ama benim miniğim ciddi anlamda asla durmuyor
Doğunca da umarım çok uslu olurlarMaşallah tabiki hareketli olsun doktorlar hareketli bebekleri seviyor
Aynen inşallah sağlıklı ve uslu olsunlarDoğunca da umarım çok uslu olurlar
Sizinkini çok anlayamadım ufacık görünüyor resimdeBakabilirmisiniz
Sizinki de erkek gibi geldi bana ama sadece bir tahminKızlar bi bakıverin 13 haftalık
Eki Görüntüle 3322897
Tahmin ettigin nedir:)Sizinki de erkek gibi geldi bana ama sadece bir tahmin
TskTahmin ettigin nedir:)
Kız16+2 yim cinsiyet tahmini alabilir miyim rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?