- 15 Ağustos 2023
- 339
- 99
- 18
- 30
Bence erkek
Bnda bakrmsn cok merk ediorumTahminlerim genelde intagramda sayfam da var ve %90 kiz
Kesinlikle erkekBnda bakrmsn cok merk ediorum
Nasil bukdr emin konstunz inslh oyldr iki kizim var bi oglmz olsn istrimKesinlikle erkek
Bnce oyle yani kese yerlesim ve bebek çok net erkek yani Allah kalbinize göre versinNasil bukdr emin konstunz inslh oyldr iki kizim var bi oglmz olsn istrim
Benim oğlumun yerleşim yeri bunun tam tersiydi o yüzden bence kızBnda bakrmsn cok merk ediorum
Saol inslhBnce oyle yani kese yerlesim ve bebek çok net erkek yani Allah kalbinize göre versin
Doktrlar gnlde sagda veya solda olayina tamamen yanls diolr amaBenim oğlumun yerleşim yeri bunun tam tersiydi o yüzden bence kız
Banada tahminde bulunur musunz 17 18 19 haftalqrMerhaba bana kız gibi geldi
Banada tahminde bulunun LütfenTahminlerim genelde intagramda sayfam da var ve %90 kiz
MaşallahBanada tahminde bulunur musunz 17 18 19 haftalqrEki Görüntüle 3326265 Eki Görüntüle 3326266 Eki Görüntüle 3326267
Teşekkürler
Siyh beyz yok mu ben erkge benztm brz amaBanada tahminde bulunur musunz 17 18 19 haftalqrEki Görüntüle 3326265 Eki Görüntüle 3326266 Eki Görüntüle 3326267
Olanlar bunlar 4 tane attm detaylı bakabilirsinizSiyh beyz yok mu ben erkge benztm brz ama
Banada tahminde bulunur
Kendini gostrmiyo ama yapi olarak erkekk kac hafta
CANIM RİCA ETSEM BANA DA YORUM YAPAR MISIN :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?