Bugün başka doktora gittim erkek dedi
Allah Allah biri kız biri erkek mi dedi oğlumu. Ultrasınunda mesela çok bariz belli bu bacak arası kısım sizde göremedim öyle bi çıktını o yüzden kız dedim ama demek bugün ki doktor görmüşBugün başka doktora gittim erkek dedibakalım ayrıntı beklesem daha iyi olacak
Akıl karıştırıcı ciddenAllah Allah biri kız biri erkek mi dedi oğlumu. Ultrasınunda mesela çok bariz belli bu bacak arası kısım sizde göremedim öyle bi çıktını o yüzden kız dedim ama demek bugün ki doktor görmüş
16+2 yim cinsiyet tahmini alabilir miyim rica etsem
ErkekKızlar bi bakıverin 13 haftalık
Eki Görüntüle 3322897
Tahminlerim genelde intagramda sayfam da var ve %90 kiz
Kız gibi banada bakarmısınız acaba 12+ 5 im16+2 yim cinsiyet tahmini alabilir miyim rica etsem
Benide yorumlarmısınızTahminlerim genelde intagramda sayfam da var ve %90 kiz
Kız bence rabbim goblunuze göre versin16+2 yim cinsiyet tahmini alabilir miyim rica etsem
Amin inşallahKız bence rabbim goblunuze göre versin
Net degil ama erkege benziyor 12 haftalarda galibaBenide yorumlarmısınız
Evet 12+5 nerden anladınız acaba bi kızım var bununda erkek olmasını cok istiyorum ama önce sağlıkla inşallhNet degil ama erkege benziyor 12 haftalarda galiba
Bebek olusmus uzuvlari belli erkege benziyor bu yuzden wrkek bebekler cok cabuk olusuyorlarEvet 12+5 nerden anladınız acaba bi kızım var bununda erkek olmasını cok istiyorum ama önce sağlıkla inşallh
Anladım teşekkürlerBebek olusmus uzuvlari belli erkege benziyor bu yuzden wrkek bebekler cok cabuk olusuyorlar
Kesinlikle Kız bebek16+2 yim cinsiyet tahmini alabilir miyim rica etsem
Kiz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?