Bana 12. haftada doktorum bebeğimin erkek olabileceğini söylemişti.Hatta pipi bile gördük :) Ama sanırım 14. hafta gibi kız dedi.3lü taramada da kız dedi.Başka iki doktor daha baktı ve onlar da kız dedi.Nub teorisine göre söylememişti.Direkt bacak arasına baktık:)Ama gördüğümüz şey kordon da olabilir demişti.Kordonmuş demek ki.
Forumda bu konuda uzman bir üye var 12 haftalık ultrason resmine yorum yapıyor bana kız dedi ki o hafta doktorum erkek gibi demişti 16 hafta kiz oldugu kesinleştiyaaa bence o zaman bende kesin erkek diye dusunmemeliyim daha cok erken. Banada doktor bacak arasi cok kalabalik kordon orda dedi cok heyecanli bi kiz bi erkekenn net 16 mi o zaman?
Yorum yaptım usg sine ne dik nede paralel nubu karşıya bakıyorIkra meyra konun lingini buraya atarmisin canım ben beceremedim
Cinsiyet mevzusu bende de merak konusu şimdiye kadar ultrason fotoğrafı yok elimde devlette vermiyorlar belki olursa sanırım bende bı konu açarım tahmin içinYorum yaptım usg sine ne dik nede paralel nubu karşıya bakıyorbaşka usg istedim olmadıgını söyledi
Cinsiyet mevzusu bende de merak konusu şimdiye kadar ultrason fotoğrafı yok elimde devlette vermiyorlar belki olursa sanırım bende bı konu açarım tahmin için
Tamamm cnm mutlaka paylaşırım ultrason fotoğrafınıBurada tahmin yapıyoruz ☺
dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)
Merve diye birinindi sanırım sizede yorum yapmış olabilirim tekrar atın isterseniz bakalım Lütfen eğer anliyorsanız bi bakın 3. Gebeliğim 2 kızım var çok merak ediyorum bebek solda ama. Plesantada soldamı bilmiyorumwww.kadinlarkulubu.com
Forumda bu konuda uzman bir üye var 12 haftalık ultrason resmine yorum yapıyor bana kız dedi ki o hafta doktorum erkek gibi demişti 16 hafta kiz oldugu kesinleşti
Yorum yaptım usg sine ne dik nede paralel nubu karşıya bakıyorbaşka usg istedim olmadıgını söyledi
Bence en net detaylı ultrason:)yaaa bence o zaman bende kesin erkek diye dusunmemeliyim daha cok erken. Banada doktor bacak arasi cok kalabalik kordon orda dedi cok heyecanli bi kiz bi erkekenn net 16 mi o zaman?
Cinsiyeti neymiş:)Benim 17. Haftada bile göremedi doktor kız gibi diyor bakalım 6. Ayda erkek olmazsa
KızCinsiyeti neymiş:)
Allah bagislasin kuzumu bizimde yüzünü göremeden cinsiyet gördük kızmış biraz terbiyesi galiba
Amin sizinkini de inşallah . Bizimki detaylı da Bİle zor gösterdiAllah bagislasin kuzumu bizimde yüzünü göremeden cinsiyet gördük kızmış biraz terbiyesi galibadiğer kızım hiç gostermemisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?