Peki o göbek kordonu olabilir mi doktorda aynısını soyledı göbek kordonu izasında dıye ayrıntılı uktrasyonda net belli olur dedı dün bende gördüm ama pipi mi bnde emin olamadımErkek görünüyor pipi var sanki 14 den sonra organı oluşuyor emin değilimçizdim pipimi bilemedim Eki Görüntüle 2747710
Peki açısı nasıl 30 fan büyük mü kucuk muErkek görünüyor pipi var sanki 14 den sonra organı oluşuyor emin değilimçizdim pipimi bilemedim Eki Görüntüle 2747710
Göbek o kadar aşağıda olmazkiPeki o göbek kordonu olabilir mi doktorda aynısını soyledı göbek kordonu izasında dıye ayrıntılı uktrasyonda net belli olur dedı dün bende gördüm ama pipi mi bnde emin olamadım
Acı nubta olur yani 11 12 13 haftalar olmalıPeki açısı nasıl 30 fan büyük mü kucuk mu
önceki usgler paylaşın bı bakayim 11 12 13 haftalarPeki açısı nasıl 30 fan büyük mü kucuk mu
Evet bir tane oğlum var gönül isterki Buda kız olsun eşimde bende çok istiyoruz ama tabi herseyın başı sağlıklı ve hayırlı evlat olsunGöbek o kadar aşağıda olmazkikizmi istiyor gonul
Doktor göbek kordonu ızasında deyınce dedım acaba kordon mu o yüzden sordumEvet bir tane oğlum var gönül isterki Buda kız olsun eşimde bende çok istiyoruz ama tabi herseyın başı sağlıklı ve hayırlı evlat olsun
önceki usgler paylaşın bı bakayim 11 12 13 haftalar
Evet emin olamamistim nubu karşıya bakiyor %60 kız gibi burada emin değilim canım gonlunuzdekini sağlıkla nasip etsin rabbim inşallah
önceki usgler paylaşın bı bakayim 11 12 13 haftalar
Aynen cnm bnmde kafam karişti ama doktor ultrasonla bakarken de tam dık değildi ben ole gördüm ama hayırlısı artıkEvet emin olamamistim nubu karşıya bakiyor %60 kız gibi burada emin değilim canım gonlunuzdekini sağlıkla nasip etsin rabbim inşallah
Dr bazen yanılır bazen doğru tahmin eder hayırlısı olsunAynen cnm bnmde kafam karişti ama doktor ultrasonla bakarken de tam dık değildi ben ole gördüm ama hayırlısı artık
17 haftalıklara attığım resime erkek mi diyorsunuz o pipi olabilir miDr bazen yanılır bazen doğru tahmin eder hayırlısı olsun
Peki siz neye bakıyorsunuz cnmAcı nubta olur yani 11 12 13 haftalar olmalı
Kız gibi sanki
Cok tesekkur ederim, ruyamda da 2 kez kiz gordum, Rabbim hayirlisini versin insAllaaahKız gibi sanki
Erkek görünüyorKizlaaaaaaaar yardimci olabilirmisiniz??? Doktorum %100 erkek dedi ama kordonda olabilirmis internetten oyle okudum. Kafam karisti. Bir bakarsaniz sevinirim. SevgiliIkra meyra sizinde fikrinizi almak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?