Cinsiyet tahmini :)

Olur yazarim mutlaka. Cok haraketli ama dizi surekli genital bolgesinin önünde. Ilk bebeğim ama kalbimden kız olur ins diyorum. Hayırlısı her seyden once tabi
Insallah hayirlisi olsun hakkinda.kesin sonucu dr un soyliycek yinede benim dedigimi ciddiye alma.benimde ilk cocugum kiz oldu simdi 5 haftalik hamileyim ben simdiden merak ediuorum acaba cinsiyeti ne die

Insallah hayirlisi olsun hakkinda.kesin sonucu dr un soyliycek yinede benim dedigimi ciddiye alma.benimde ilk cocugum kiz oldu simdi 5 haftalik hamileyim ben simdiden merak ediuorum acaba cinsiyeti ne die
Rabbim hem kız hem erkek evlat versin. Ikisi de olur ins.

Merhaba bayanlar. Ben hamileyken kese sağ tarafta ise erkek, sol tarafta ise kız dediler. Ben 6. Haftada kese için gittiğimde sağ tarafta olduğunu gördük ve bebeğim erkek. Ablamda ise kese soldaymış onunki de kız. Herkeste aynı mı acaba?

Benim kese solda bakalim ne olacak gostermedi yaramaz belli olunca buraya yazarim

Doktorum banada 14+5 günlükken erkek dedi aranizda bu haftalarda erkek denilip sonradan yanilma oldumu ??? iki oglum var gönlümde kız var RABBİM bu mübarek kandil günü dualarimizi kabul etsin kiz yada erkek isteyene eli ayağı düz kusursuz hayırlı evlatlar versin insallah. Bu arada Kandiliniz mubarek olsun kizlar..

Teşekkür ederim canim. Ins sağlıklı ahlaklı bir kız olur
Amin insallah benimkisi gibi yaramaz olmasinda.kizlar uslu olur sevindim ama beni mahvediyo hele hamileyken cocuk varsa cok zor oluyor.
Bakalim benim bebegin cinsiyeti ne olacak.yarin ilk ultrason kontrolum var heyecanliyim.

Benim kesem sagdaydi bebegim sagda buyudu ve erkek :)

Ama bu tez ne kadar dogru tartisilir cunku tam tersi olanda varmis.

Benim kesem sagdaydi bebegim sagda buyudu ve erkek :)

Ama bu tez ne kadar dogru tartisilir cunku tam tersi olanda varmis.

Amin insallah benimkisi gibi yaramaz olmasinda.kizlar uslu olur sevindim ama beni mahvediyo hele hamileyken cocuk varsa cok zor oluyor.
Bakalim benim bebegin cinsiyeti ne olacak.yarin ilk ultrason kontrolum var heyecanliyim.
Haklısın ya benim çocuğum yok ama cok zor gecti. 1.5 aydır kanamam ve düşük tehlikem vardı. Fiziksel olarak da kotuydum. 10 gun araliksiz yattim ayağa bile kalkamadim. Şükür rabbime duzeldi. Gönlündeki gibi olur ins her sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…