- 29 Mayıs 2013
- 1.231
- 609
- 123
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Insallah hayirlisi olsun hakkinda.kesin sonucu dr un soyliycek yinede benim dedigimi ciddiye alma.benimde ilk cocugum kiz oldu simdi 5 haftalik hamileyim ben simdiden merak ediuorum acaba cinsiyeti ne dieOlur yazarim mutlaka. Cok haraketli ama dizi surekli genital bolgesinin önünde. Ilk bebeğim ama kalbimden kız olur ins diyorum. Hayırlısı her seyden once tabi
Rabbim hem kız hem erkek evlat versin. Ikisi de olur ins.Insallah hayirlisi olsun hakkinda.kesin sonucu dr un soyliycek yinede benim dedigimi ciddiye alma.benimde ilk cocugum kiz oldu simdi 5 haftalik hamileyim ben simdiden merak ediuorum acaba cinsiyeti ne die
Ben kizima bir kizkardes istiyorum cunku benim ablam kizkardesim yok ve eksikligini cok yasadim kizimin olsun istiyorum yinede takdir i ilahi ne derse o olur.Rabbim hem kız hem erkek evlat versin. Ikisi de olur ins.
Oyle tabi hayırlısı olsun. Rabbim gonlundekini hayırlı eyler ins.Ben kizima bir kizkardes istiyorum cunku benim ablam kizkardesim yok ve eksikligini cok yasadim kizimin olsun istiyorum yinede takdir i ilahi ne derse o olur.
Amin tesekkurler.ogrenince yaz bana.iyi gecelerOyle tabi hayırlısı olsun. Rabbim gonlundekini hayırlı eyler ins.
Yazarım. Iyi geceler.Amin tesekkurler.ogrenince yaz bana.iyi geceler
Benim kese solda bakalim ne olacak gostermedi yaramaz belli olunca buraya yazarimMerhaba bayanlar. Ben hamileyken kese sağ tarafta ise erkek, sol tarafta ise kız dediler. Ben 6. Haftada kese için gittiğimde sağ tarafta olduğunu gördük ve bebeğim erkek. Ablamda ise kese soldaymış onunki de kız. Herkeste aynı mı acaba?
Canım doktor yizde seksen kız dediAmin tesekkurler.ogrenince yaz bana.iyi geceler
Oylemi hayirli olsun hadi gozun aydin sevindim.Canım doktor yizde seksen kız dedi
Teşekkür ederim canim. Ins sağlıklı ahlaklı bir kız olurKonu sahibine yaptigim tahminde dogru cikmis seninde yuksek ihtimalle dogru.
Cunku kizimdayken vok arastirmis bakmistim hayirlisi olsun.
R Rebelion18
Amin insallah benimkisi gibi yaramaz olmasinda.kizlar uslu olur sevindim ama beni mahvediyo hele hamileyken cocuk varsa cok zor oluyor.Teşekkür ederim canim. Ins sağlıklı ahlaklı bir kız olur
Merhaba bayanlar. Ben hamileyken kese sağ tarafta ise erkek, sol tarafta ise kız dediler. Ben 6. Haftada kese için gittiğimde sağ tarafta olduğunu gördük ve bebeğim erkek. Ablamda ise kese soldaymış onunki de kız. Herkeste aynı mı acaba?
Merhaba bayanlar. Ben hamileyken kese sağ tarafta ise erkek, sol tarafta ise kız dediler. Ben 6. Haftada kese için gittiğimde sağ tarafta olduğunu gördük ve bebeğim erkek. Ablamda ise kese soldaymış onunki de kız. Herkeste aynı mı acaba?
Haklısın ya benim çocuğum yok ama cok zor gecti. 1.5 aydır kanamam ve düşük tehlikem vardı. Fiziksel olarak da kotuydum. 10 gun araliksiz yattim ayağa bile kalkamadim. Şükür rabbime duzeldi. Gönlündeki gibi olur ins her seyAmin insallah benimkisi gibi yaramaz olmasinda.kizlar uslu olur sevindim ama beni mahvediyo hele hamileyken cocuk varsa cok zor oluyor.
Bakalim benim bebegin cinsiyeti ne olacak.yarin ilk ultrason kontrolum var heyecanliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?