- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Eki Görüntüle 1992386 Kızlar bi tahmin alabilirmiyim
Doktorum yüksek bi yüzdeyle tahminde bulundu sizlere sorayım istedim
BU ultrason resminden belli değil başga daha net olan var mı?Eki Görüntüle 1992386 Kızlar bi tahmin alabilirmiyim
Doktorum yüksek bi yüzdeyle tahminde bulundu sizlere sorayım istedim
Anlamamanız normal çünkü dr baçak arası bakıyor görüyor bu resim baçak arası olmadığı için anlaşılmıyor@YaKaMo
Tatlım ben fotoda küçük bi pipi göremedim neye göre erkek diyorlar anlamış değilim cidden benim cahilliğim bu konuda aslında
Hayırlı olsunEki Görüntüle 1995471
Sağol canım ilgilendiğin için bebeğim erkekmiş :)
Çarşamba günü ultrasonda net göründü ama evde bakınca kıza benzettim
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Nolur bana da tahmin : )Konu sahibine yaptigim tahminde dogru cikmis seninde yuksek ihtimalle dogru.
Cunku kizimdayken vok arastirmis bakmistim hayirlisi olsun.
@merymm92
Yorum yapmak isterdim ama nubunu goremedim yandan daha net yokmuNolur bana da tahmin : )
Erkeğe benziyorKizlar diger topiğede yolladim:)) burdada bi tahminde bulunsaniz sevinirim.
Sağol canim. O cikintiyami baktin ? Sanki assaya dogru bakiyor bAna göre.Erkeğe benziyor
Evet canım bana da dik geliyor nubSağol canim. O cikintiyami baktin ? Sanki assaya dogru bakiyor bAna göre.
Tamam sağol. Doktor erkege benziyor dedi ama kesin konusmadi. Bende merak ediyorum iste napim :))Evet canım bana da dik geliyor nub
Hepimizde aynı merak canım sanırım kız istiyorsun :)Tamam sağol. Doktor erkege benziyor dedi ama kesin konusmadi. Bende merak ediyorum iste napim :))
Haha evet canim bu merak basa bela. Iki tane kizim var allaha sükür. Bunada doktor 14+3 günlükken 90% erkege benziyor dedi ama kesin konusmadi. Birtane erkek bebek istiyorum :)) hayirli ne ise o olsun insanlah..Hepimizde aynı merak canım sanırım kız istiyorsun :)
Benim bi oğlum var şuan yine hamileyim 14 haftalık doktor erkek dedi ben yine acaba mı diyerek kılı kırk yararak kıza benzetmeye çalıştım olmadı
Canı sağolsun sağlıklı olsun herşeyden önemlisi bunlar
Erkek geliyor o zaman annesi % 90 dediyse tamamdırHaha evet canim bu merak basa bela. Iki tane kizim var allaha sükür. Bunada doktor 14+3 günlükken 90% erkege benziyor dedi ama kesin konusmadi. Birtane erkek bebek istiyorum :)) hayirli ne ise o olsun insanlah..
Insallah canim :)Erkek geliyor o zaman annesi % 90 dediyse tamamdır
Bana da %95 demişti 12 haftalık iken şuan net olarak erkek
canim hollandadami yasiyorsun seni hatirliyorum sanki bi kac defa denk gelmistik burdaEki Görüntüle 1993446 arkadaslar benim bebisimin cinsiyetini de tahmin edebilir misiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?