- 1 Ağustos 2013
- 36
- 29
- 88
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Bana da yorum yapar misin acaba arkadasım. Şimdi tahminlerin tutuyor merak ettimKonu sahibine yaptigim tahminde dogru cikmis seninde yuksek ihtimalle dogru.
Cunku kizimdayken vok arastirmis bakmistim hayirlisi olsun.
@merymm92
O bolgede iki tane nuba benzer goruntu var ama bir tanesi daha cok benziyor nuba ve yukari aciyla durdugu icin erkek diyorum ben.baska boyle yandan varmi?Bana da yorum yapar misin acaba arkadasım. Şimdi tahminlerin tutuyor merak ettim
birde bu varO bolgede iki tane nuba benzer goruntu var ama bir tanesi daha cok benziyor nuba ve yukari aciyla durdugu icin erkek diyorum ben.baska boyle yandan varmi?
Bunda cozemedim pek.kac haftaliksin dr tahmini bisey demedimi?birde bu var
Resmin olduğu 11+0 2 hafta olduBunda cozemedim pek.kac haftaliksin dr tahmini bisey demedimi?
Bence erkekbirde bu var
Demek ki çok da doğru değil.Benim kesem sagdaydi bebegim sagda buyudu ve erkek :)
Ama bu tez ne kadar dogru tartisilir cunku tam tersi olanda varmis.
Prensesin geliyo.ilk bebegin mi canim?Eki Görüntüle 1992386 Kızlar bi tahmin alabilirmiyim
Doktorum yüksek bi yüzdeyle tahminde bulundu sizlere sorayım istedim
Erkek dedi doktorum ama :) kesinleşti sanırım artıkPrensesin geliyo.ilk bebegin mi canim?
Nub teorisinde paralel olursa kiz diye biliyordum:)Erkek dedi doktorum ama :) kesinleşti sanırım artık
Bi oğlum var 6 yaşında
Hmm kacinci haftadasn cnmEki Görüntüle 1995313 Buda en son popodan yakaladı doktor
14. Hafta canım bende paralel sanıyordum kız gibi düşünmüştüm ama değilmişHmm kacinci haftadasn cnm
Benimde 20+4 gunluk.carsamba gittim devletteki dokdora kiz dedi.ama benim icimde hala erkek hissi var14. Hafta canım bende paralel sanıyordum kız gibi düşünmüştüm ama değilmiş
20. Haftada yanılma payı az ama belli de olmaz Doğuma kadar kız deyip erkek doğan bebekler de var :)Benimde 20+4 gunluk.carsamba gittim devletteki dokdora kiz dedi.ama benim icimde hala erkek hissi var
Insallah erkektir ya.bi kizim var zaten:)20. Haftada yanılma payı az ama belli de olmaz Doğuma kadar kız deyip erkek doğan bebekler de var :)
İnşallah erkektir canım bende kızdır diye çok direndim ama değilmiş :)Insallah erkektir ya.bi kizim var zaten:)
Oda evlat sonucta ama insan bi kizi bi oglu olsun istiyo.genede hayirlisi.İnşallah erkektir canım bende kızdır diye çok direndim ama değilmiş :)
Ama mutluyum da erkek olduğu için
Tabi canım em ideali bi kız bi erkek ama Canları sağ olsun yA bu Ara farklı sıkıntıdayım ikili testim yüksek risk çıktı kan verdim yurt dışına gitti salı çarşamba sonuç bekliyorum bu ara hamileliğimden bi tat almıyorum maalesefOda evlat sonucta ama insan bi kizi bi oglu olsun istiyo.genede hayirlisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?