Erkek mi dedi doktor canım ?13+4teyim kızlar. Cinsiyet tahmininde bulundu gibi doktor ama emin de olamadı. Sizce ne gibi duruyor belli mi ben anlayamıyorum ?
Önce sizden yorum bekliyorumm :)Erkek mi dedi doktor canım ?
“Erkek mi dedi?” dediğime göre erkek diyorumÖnce sizden yorum bekliyorumm :)
İkinci fotoda bacağının arasında birşey var gibi bence erkek13+4teyim kızlar. Cinsiyet tahmininde bulundu gibi doktor ama emin de olamadı. Sizce ne gibi duruyor belli mi ben anlayamıyorum ?
Doktor da bi çıkıntı var gibi ama göbek kordonu olabilir dedi emin olamadı :)İkinci fotoda bacağının arasında birşey var gibi bence erkek
Büyük ihtimal erkek canım tabi sağlıklı olsun inşallahDoktor da bi çıkıntı var gibi ama göbek kordonu olabilir dedi emin olamadı :)
İnşallah en büyük dileğimiz o teşekkür ederimBüyük ihtimal erkek canım tabi sağlıklı olsun inşallah
“Erkek mi dedi?” dediğime göre erkek diyorum
rica etsem benımkıne de bakar mısınızBüyük ihtimal erkek canım tabi sağlıklı olsun inşallah
Valla bende bilemiyorum oncekinde bacak arasını gördüğüm için dedimrica etsem benımkıne de bakar mısınız
Erkek diyorum13+4teyim kızlar. Cinsiyet tahmininde bulundu gibi doktor ama emin de olamadı. Sizce ne gibi duruyor belli mi ben anlayamıyorum ?
Kese halindeyken anlayabiliormusunuz acaba“Erkek mi dedi?” dediğime göre erkek diyorum
6-7 haftalıktan ramziye göre yorum yapabiliyorumKese halindeyken anlayabiliormusunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?