- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.350
- 53
Sonuçları bekliyorum18inde detaylıya gidicem az kaldı bakalım
Sonuçları bekliyorum
Kızlar bu resim yeni 14 buçuk hafta oldu. Burada daha net sanki ne dersiniz buna ?
AnlatilmazYasanir @ManyakPrenses sizler daha çok anladığınız için sizleri etiketledim ama herkes yorumlayabilir :)
Ay bu direkt erkek bence yaaaa bana mı öyle geliyor
Erkeğe benzettim. 6-7 haftalık usg varsa ramziye göre yorum yapabilirimBana da yorum lütfeeeen. Karından, doktor 9-10 hafta arası dedi
Karından evetKarından usg mi
Erkek gibi buradaKarından evet
Erkeğe benzettim. 6-7 haftalık usg varsa ramziye göre yorum yapabilirim
7. haftada ramziye göre erkek ama gelişimi kızİlki 5, diğeri 7.hafta karından:)))
7. haftada ramziye göre erkek ama gelişimi kız
bebeğin plasentaya göre ne tarafta olduğuna göre yorum yapıyorum, gelişimi de şöyle. Et parçası gibi bir bütün henüz oluşmamış ama 7nin başındaymışsın. Erkek bence . Siz ne hissediyorsunuz?Yaa nasıl tahminde bulunuyorsunuz . Ramziye göre dediğiniz muhtemelen bebişin duruşu .. gelişimini nereden anladınız
bebeğin plasentaya göre ne tarafta olduğuna göre yorum yapıyorum, gelişimi de şöyle. Et parçası gibi bir bütün henüz oluşmamış ama 7nin başındaymışsın. Erkek bence . Siz ne hissediyorsunuz?
arkadasıma da yorum yapar mısınn 12+2 son ultrasonSonuçları bekliyorum
Usgsi güzel değil maalesef bir yorumum yokarkadasıma da yorum yapar mısınn 12+2 son ultrason
Öyle tabi, sağlıkla ve gönlünüzce olsunBana kız gibi geliyor . Ama kız bebiş sevdamdan kaynaklı da olabilir tabiyeter ki sağlıklı olsun da
Sanki solda olunca kız diyorlardı ultrason fotoğrafında sağ normalde solumuz ya haniErkek gibi burada
Kesinlikle erkek13+4teyim kızlar. Cinsiyet tahmininde bulundu gibi doktor ama emin de olamadı. Sizce ne gibi duruyor belli mi ben anlayamıyorum ?
Ay ciddi mi nasıl bu kadar emin oldunuz :)Kesinlikle erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?