Uygulamada 6 hafta olarak gosteriyor ama bugun gittigimde sadece kese ve bi kucuk minnos nokta vardi gordugum6-7 haftalıktan ramziye göre yorum yapabiliyorum
Atarsan yorumlayabilirim ben de. Doktor usgye göre kaç haftalık dedi ve de atacağın usg karından mı çekildi onu yazarsan yorumlarımUygulamada 6 hafta olarak gosteriyor ama bugun gittigimde sadece kese ve bi kucuk minnos nokta vardi gordugumgorumcem filan hemen erkek bu die salladiklari icin bende sormak istedim
Usg karından cekildi 5 hafta dedi banaAtarsan yorumlayabilirim ben de. Doktor usgye göre kaç haftalık dedi ve de atacağın usg karından mı çekildi onu yazarsan yorumlarım
Burada çok küçük, görünen bebekse kız gibi. 7. haftanda gittiğinde atarsan daha iyi yorumlarımUsg karından cekildi 5 hafta dedi bana2 hafta sonrada kalp atisi icin gel dedi
Cok minnak evet ultrasyon kagidinda sac diam1 0.85 cm yazior ama bilginiz var mi cok mu kucuk anlamiorum cokta tedirgin oluyorumBurada çok küçük, görünen bebekse kız gibi. 7. haftanda gittiğinde atarsan daha iyi yorumlarım
Benim o bile yoktu 5. haftada rahat ol canımCok minnak evet ultrasyon kagidinda sac diam1 0.85 cm yazior ama bilginiz var mi cok mu kucuk anlamiorum cokta tedirgin oluyorum
Ben böyle 3-4-5 boyutlulardan anlamıyorum canımKızlar bu resim yeni 14 buçuk hafta oldu. Burada daha net sanki ne dersiniz buna ?
AnlatilmazYasanir ManyakPrenses sizler daha çok anladığınız için sizleri etiketledim ama herkes yorumlayabilir :)
Ramziye göre ne görüyorsunuz burada peki? :)6-7 haftalıktan ramziye göre yorum yapabiliyorum
Karından usg miRamziye göre ne görüyorsunuz burada peki? :)
Bencede erkek gibiDoktor da bi çıkıntı var gibi ama göbek kordonu olabilir dedi emin olamadı :)
12,14,15 karından usg bana da bakar mısınızzAtarsan yorumlayabilirim ben de. Doktor usgye göre kaç haftalık dedi ve de atacağın usg karından mı çekildi onu yazarsan yorumlarım
Kız gibi sanki ama çok anladığım söylenemez :)12,14,15 karından usg bana da bakar mısınızz
Ben de kiza benzettim.12,14,15 karından usg bana da bakar mısınızz
Kıza benzettim12,14,15 karından usg bana da bakar mısınızz
ya teşekkür ederimKıza benzettimdoktorun tahmini olmadı mı hiç
Gönlünce ve sağlıkla olsun inşallahya teşekkür ederimerkek %60-70 dedi ama net değil bır ay sonra gel dedi detaylıda netleşir bakalım 18inde gidicem
amin insallahGönlünce ve sağlıkla olsun inşallaherkek olsa nazlı bir oğlun olacak, genelde erkekler hemen gösteriyor
Ne zaman gideceksiniz tekraramin insallahayy evet hadi bakalımm
18inde detaylıya gidicem az kaldı bakalımNe zaman gideceksiniz tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?