- 6 Mart 2020
- 75
- 17
- 88
- 33
- Konu Sahibi Azeri kz75
-
Şuan ne denilse kafadan atma canimm 12 haftanda at tekrardanMerhabalar hanımlar, şuan 5 haftalık hamileyim fakat 1 hafta önden gidiyor. 7 temmuz sat günü, 18 ve 21 ilişki oldu ve 28nde gebelik testi ile hamile olduğumu öğrendim. Nub ve Ramzi teorisinden anlayan arkadaşlar rica etsem ultrason kağıdına bakarak bir tahminde bulunabilir misiniz? Bu 3.hamileliğim 2 kızım var , Allah her kesin gönlüne göre versin. Allaha teslim oldum, kızlarıma bir erkek kardeş istiyorum hayırlısıyla.
Teşekkür ederim yorumunuz için.Şuan ne denilse kafadan atma canimm 12 haftanda at tekrardan
Gerçekten mi? Karından ultrason ama onu yazmayı unutmuşum. Bir şey sorayım bu fotoda plasenta hangisi acaba solda parlak olan mı?Hayırlı olsun. Erkek
Teşekkür ederimİçimden erkekdemek geldi
İnanın hiç anlamıyorum bu tahminlerden. İnşallah her şey dilediğinizce olurEki Görüntüle 3289645 banada yorum yapabilirmisnz
Merhaba açtığınız konuyu görünce benden bahsediyorsunuz gibi hissettim şuan bende hamileyim ve 2 kızım var elhamdullillah rabbim isteyen herkese nasip etsin her iki meyvesinden de tattırsın inşallah şuan ki bebeğim 13 haftalık geçen doktor kız gibi sanki dedi ne biliyim insan olmayanı ister bende duanızı istiyorum bende size ve isteyen herkese duacı olucamMerhabalar hanımlar, şuan 5 haftalık hamileyim fakat 1 hafta önden gidiyor. 7 temmuz sat günü, 18 ve 21 ilişki oldu ve 28nde gebelik testi ile hamile olduğumu öğrendim. Nub ve Ramzi teorisinden anlayan arkadaşlar rica etsem ultrason kağıdına bakarak bir tahminde bulunabilir misiniz? Bu 3.hamileliğim 2 kızım var , Allah her kesin gönlüne göre versin. Allaha teslim oldum, kızlarıma bir erkek kardeş istiyorum hayırlısıyla.
Merhabalar hanımefendi bende de şuan 8 haftalık, gönlümden geçen erkek bebekMerhaba açtığınız konuyu görünce benden bahsediyorsunuz gibi hissettim şuan bende hamileyim ve 2 kızım var elhamdullillah rabbim isteyen herkese nasip etsin her iki meyvesinden de tattırsın inşallah şuan ki bebeğim 13 haftalık geçen doktor kız gibi sanki dedi ne biliyim insan olmayanı ister bende duanızı istiyorum bende size ve isteyen herkese duacı olucamöyle bi yazmak istedim
Bende öğrenemedim bir türlü cinsiyeti banada tahminde bulunurmusunuzHayırlı olsun. Erkek
Hayırlı olsun. Erkek
Amin inşallah rabbim nasip eder sağlıklı hayırlı bi şekildeMerhabalar hanımefendi bende de şuan 8 haftalık, gönlümden geçen erkek bebekinşallah Allah dualarımızı kabul eder
Plasenta yerleşmesine göre kız bebek sanki isterseniz bu resme bakınBanada yorum yaparmsnz. 8 haftalik karindan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?