Cinsiyet tahmini

Cinsiyet tahmini

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

Azeri kz75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2020
75
17
88
33
Merhabalar hanımlar, şuan 5 haftalık hamileyim fakat 1 hafta önden gidiyor. 7 temmuz sat günü, 18 ve 21 ilişki oldu ve 28nde gebelik testi ile hamile olduğumu öğrendim. Nub ve Ramzi teorisinden anlayan arkadaşlar rica etsem ultrason kağıdına bakarak bir tahminde bulunabilir misiniz? Bu 3.hamileliğim 2 kızım var , Allah her kesin gönlüne göre versin. Allaha teslim oldum, kızlarıma bir erkek kardeş istiyorum hayırlısıyla.

Eklentiler

• IMG_4641.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 279
Şuan ne denilse kafadan atma canimm 12 haftanda at tekrardan

Allah gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah canım
Ben pek anlamam daha küçük pek anlaşılmaz sanırım tabi tecrübeli arkadaşlarım bilir belki

Banada yorum yaparmisiniz kızlar 10+6 haftalık karından

Eklentiler

• IMG_20230821_140024.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 182
Merhaba açtığınız konuyu görünce benden bahsediyorsunuz gibi hissettim şuan bende hamileyim ve 2 kızım var elhamdullillah rabbim isteyen herkese nasip etsin her iki meyvesinden de tattırsın inşallah şuan ki bebeğim 13 haftalık geçen doktor kız gibi sanki dedi ne biliyim insan olmayanı ister bende duanızı istiyorum bende size ve isteyen herkese duacı olucam öyle bi yazmak istedim

Merhabalar hanımefendi bende de şuan 8 haftalık, gönlümden geçen erkek bebek inşallah Allah dualarımızı kabul eder

Banada yorum yaparmsnz. 8 haftalik karindan.

Eklentiler

• Screenshot_20230902-134624_AppLock.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 159
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…