- 14 Temmuz 2023
- 4.946
- 6.482
- 88
- 23
- Konu Sahibi Azeri kz75
-
Plasenta yerleşmesine göre kız bebek sanki isterseniz bu resme bakın
Bende senin gibi erkek istiyorum bacım ama sağlıklı olsunda diyorum Rabbime dua ediyordum sende duandan beni eksik etme insaAllah Rabb'im gönlündekini verir seninde benimdeMerhaba açtığınız konuyu görünce benden bahsediyorsunuz gibi hissettim şuan bende hamileyim ve 2 kızım var elhamdullillah rabbim isteyen herkese nasip etsin her iki meyvesinden de tattırsın inşallah şuan ki bebeğim 13 haftalık geçen doktor kız gibi sanki dedi ne biliyim insan olmayanı ister bende duanızı istiyorum bende size ve isteyen herkese duacı olucamöyle bi yazmak istedim
Merhabalar siz öğrendiniz mi cinsiyeti? Biz daha 9 haftalığızMerhaba açtığınız konuyu görünce benden bahsediyorsunuz gibi hissettim şuan bende hamileyim ve 2 kızım var elhamdullillah rabbim isteyen herkese nasip etsin her iki meyvesinden de tattırsın inşallah şuan ki bebeğim 13 haftalık geçen doktor kız gibi sanki dedi ne biliyim insan olmayanı ister bende duanızı istiyorum bende size ve isteyen herkese duacı olucamöyle bi yazmak istedim
Siz öğrendiniz mi cinsiyeti?Banada yorum yaparmisiniz kızlar10+6 haftalık karından
Yok öğrenemedim 13+5 günlük daha gitmedim doktora gidince yazarım .Siz öğrendiniz mi cinsiyeti?
Merhabalar siz cinsiyeti öğrendiniz mi?Bende öğrenemedim bir türlü cinsiyeti banada tahminde bulunurmusunuzEki Görüntüle 3295079 Eki Görüntüle 3295080 Eki Görüntüle 3295081
Amin amin rabbim sizinde benimde isteyen herkese de her iki meyvesinden tattırsın inşallah tabi ki öncelikle sağlıklı ve hayırlı olsun sonrasında da olmayanı rabbim nasip etsin duamdasınızBende senin gibi erkek istiyorum bacım ama sağlıklı olsunda diyorum Rabbime dua ediyordum sende duandan beni eksik etme insaAllah Rabb'im gönlündekini verir seninde benimde
Merhabalar geçen gittik pozisyonu uygun değildi diye doktor tahminde de bulunmadı bakalım inşallah gönlümce olur sağlıkla tabi ki önceliğimizMerhabalar siz cinsiyeti öğrendiniz mi?
Allah razı olsun, Rabbim burada bir birimize güzel haberler vermeyi nasip etsinMerhabalar geçen gittik pozisyonu uygun değildi diye doktor tahminde de bulunmadı bakalım inşallah gönlümce olur sağlıkla tabi ki önceliğimiz
Sizden de Allah razı olsun bende sizin gibi erkek hissediyorum çünkü ilk kızımda 7 aya kadar hep kustum ikincisinde 4 aya kadar hep mide bulantısı yine azda olsa kusma hiç bişey yiyemiyordum ama maşallah bu hamileliğim çok rahat geçti ondan ötürü farklı hissediyorum inşallah yanılmıyorumdurAllah razı olsun, Rabbim burada bir birimize güzel haberler vermeyi nasip etsinBen 10 haftalığım 1 hafta sonra yine gideceğim bakalım nasip kısmet . Ben en başından beri nedense erkek hissediyorum
Ay ben de öyleyimSizden de Allah razı olsun bende sizin gibi erkek hissediyorum çünkü ilk kızımda 7 aya kadar hep kustum ikincisinde 4 aya kadar hep mide bulantısı yine azda olsa kusma hiç bişey yiyemiyordum ama maşallah bu hamileliğim çok rahat geçti ondan ötürü farklı hissediyorum inşallah yanılmıyorumdur
Amin inşallah rabbim gönlümüzden geçeni hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallahAllah razı olsun, Rabbim burada bir birimize güzel haberler vermeyi nasip etsinBen 10 haftalığım 1 hafta sonra yine gideceğim bakalım nasip kısmet . Ben en başından beri nedense erkek hissediyorum
Ay ben de öyleyim10 heftalığım ilk başlarda sabahları biraz bulantım olurdu ama son zamanlarda çok iyiyim. Ben de kızlarım da çok zor hamilelik geçirdim. Siz kaç haftalıksınız ? Cinsiyeti öğrendiniz mi?
Yok öğrenemedim dahaAy ben de öyleyim10 heftalığım ilk başlarda sabahları biraz bulantım olurdu ama son zamanlarda çok iyiyim. Ben de kızlarım da çok zor hamilelik geçirdim. Siz kaç haftalıksınız ? Cinsiyeti öğrendiniz mi?
Amin amin inşallahAmin inşallah rabbim gönlümüzden geçeni hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah
Tabi ki yazarım sizden de haber bekliyorumAmin amin inşallahöğtenirseniz bana da yazın olur mu ben de size yazacağım
Rabbim gönlünüze göre versin cinsiyeti belli oldu mu bende 3 oğlumdan sonra 4. Bebeğimi bekliyorum insallah hayırlı sağlıklı bir kız evlat diliyorum Rabbimden hayırlısıMerhabalar hanımlar, şuan 5 haftalık hamileyim fakat 1 hafta önden gidiyor. 7 temmuz sat günü, 18 ve 21 ilişki oldu ve 28nde gebelik testi ile hamile olduğumu öğrendim. Nub ve Ramzi teorisinden anlayan arkadaşlar rica etsem ultrason kağıdına bakarak bir tahminde bulunabilir misiniz? Bu 3.hamileliğim 2 kızım var , Allah her kesin gönlüne göre versin. Allaha teslim oldum, kızlarıma bir erkek kardeş istiyorum hayırlısıyla.
Dilerim gönlünüzce olurRabbim gönlünüze göre versin cinsiyeti belli oldu mu bende 3 oğlumdan sonra 4. Bebeğimi bekliyorum insallah hayırlı sağlıklı bir kız evlat diliyorum Rabbimden hayırlısı
Ben bugün kontrole gittim bacak arasında bi çəkıntı gördük bence erkek dedimTabi ki yazarım sizden de haber bekliyorum
Çok sevindim bende gittim doktor cinsiyeti söylemedi 18 haftalık olduk detaylı ultrasonda öğrenirsiniz dediBen bugün kontrole gittim bacak arasında bi çəkıntı gördük bence erkek dedimçıkıntıya bakarsak erkek dedi ama 11 haftalık daha heveslendirmek istemedi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?