- 20 Aralık 2022
- 68
- 124
- 23
- 27
- Konu Sahibi Stresgirll
-
Merhaba . Kaç haftalık canım? Bende baktım baktım göremedim . Pozisyonlarında yok nubu. Ama kafa yapısı erkek gibi sankiKizlar çok merak ediyorum ama bir türlü göstermiyor cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı lütfen
Merhaba . Kaç haftalık canım? Bende baktım baktım göremedim . Pozisyonlarında yok nubu. Ama kafa yapısı erkek gibi sanki
İnternetten bakın isterseniz . Skull teorisi diye arayabilirsiniz .Kafa yapısından nasıl anlaşılıyor acaba ?
Kesin erkek diyorum .Buna da bakar mısınız 13. hafta şuan.
O ilk haftalarin ultrason görüntüsüyle bakılıyor. 6 7 haftalık USG ile. Ama o çoğu zaman doğru çıkmıyor bir dogrulugu yok bence . Ama nub ve kafa yapısı genel olarak doğru tahminde bulunduruyorYa peki bu kese şekliyle falan anlaşılıyor diyorlar o nasıl
Teşekkürler Dr de erkek gibi dediKesin erkek diyorum .
Sağlıkla gelsin inşallahTeşekkürler Dr de erkek gibi dedi
Kesin erkek diyorum .
Banada bakarmısnz
Küçük daha sanki sizinki . Kaç haftalık?Banada bakarmısnz
Banada bakarmısnz
10+2Küçük daha sanki sizinki . Kaç haftalık?
O yüzden belli değil . Siz 11 . Haftadan sonra atın. 12 ye doğru . Olur mu?
Tamam cnmO yüzden belli değil . Siz 11 . Haftadan sonra atın. 12 ye doğru . Olur mu?
canım bana da bakar mısın 10hfMerhaba . Kaç haftalık canım? Bende baktım baktım göremedim . Pozisyonlarında yok nubu. Ama kafa yapısı erkek gibi sanki
11. Haftadan sonra at canım . Şuan küçük belli olmuyorcanım bana da bakar mısın 10hf
peki 7 hafta atsam11. Haftadan sonra at canım . Şuan küçük belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?