- 20 Aralık 2022
- 4.254
- 1.697
- 63
- Konu Sahibi Stresgirll
-
Banada bakarmisiniz rica etsem bu hafta gittim vajinal bakıldı 6 haftalık bakıldıErkekk bence
Kız gbiEki Görüntüle 3362252
Banada bakarmısınız
ayy inşallaaaaahKız gbi
Oglunuz mi var sizin de?ayy inşallaaaaah
hayır ilk çocuğum ama eşimde bende en başından beri kız çok isityoruz tabiki sağlıklı olsun en önemlisi o ama kalbimizden hep kız geçiyor ondan çok sevindim söylediğinize şuanda 11 haftalık bu ultrasonda yeni daha söylediğiniz teoriye baktım çok çıkarım yapamadım ama inşallah sizin söylediğiniz çıkar yazarım buraya sonucu :)Oglunuz mi var sizin de?Kaç haftalık bu arada . Çok minik değilse değişmez kız gibi .
Tamam olur da sonraki gidisinizde soylemezse doktorunuz buraya atın yine . Burda çok minik çünkühayır ilk çocuğum ama eşimde bende en başından beri kız çok isityoruz tabiki sağlıklı olsun en önemlisi o ama kalbimizden hep kız geçiyor ondan çok sevindim söylediğinize şuanda 11 haftalık bu ultrasonda yeni daha söylediğiniz teoriye baktım çok çıkarım yapamadım ama inşallah sizin söylediğiniz çıkar yazarım buraya sonucu :)
tamamdır mutlaka atarım teşekkür ederiiim :*Tamam olur da sonraki gidisinizde soylemezse doktorunuz buraya atın yine . Burda çok minik çünkü
Küçük daha sanki sizinki . Kaç haftalık?
Kızlar banada bakarmisiniz rica etsemBanada bakarmisiniz rica etsem bu hafta gittim vajinal bakıldı 6 haftalık bakıldı
Banada bakar mısınız lütfenBu küçük sanırım 11 12 haftaya doğru atarsınız .
Merhaba . Heyecanınızı çok iyi anlıyorum ama küçük bebeklerde görünmüyor bir şey .zamanı gelince yazın olur muBanada bakar mısınız lütfen
Zamanı dediğiniz ne zaman mesela kaç haftalıkMerhaba . Heyecanınızı çok iyi anlıyorum ama küçük bebeklerde görünmüyor bir şey .zamanı gelince yazın olur mu
12. Haftaya doğru olabilir . Ultrason pozisyonu iyiyse herşey görünüyor zatenZamanı dediğiniz ne zaman mesela kaç haftalık
bence erkek :)Kizlar çok merak ediyorum ama bir türlü göstermiyor cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı lütfen
Merhaba erkek gibi geldi banaEki Görüntüle 3361618
Banada bakarmısınıx
Yaaa inşallah hiç kız diyen yok bakalım ama hayırlsıı olsunMerhaba erkek gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?