- 4 Ocak 2021
- 2.228
- 7.216
- 108
- Konu Sahibi Stresgirll
-
Heyecanını çok iyi anlıyorum canimpeki 7 hafta atsam
teşekkür ederim iyiki varsın kimse böyle cevap yazmamıştıHeyecanını çok iyi anlıyorum canimama ilk ultrasonlards anlaşıldığına dair iddalar doğru değil bence . Bende tutmamisti. Anlamam da zaten. Bir sonraki ultrasonnu doktor soylemezse at mutlaka bakarım canım
Beklemedeyim canım benimteşekkür ederim iyiki varsın kimse böyle cevap yazmamıştı
Ya banada bakarmısınız lütfeennnO ilk haftalarin ultrason görüntüsüyle bakılıyor. 6 7 haftalık USG ile. Ama o çoğu zaman doğru çıkmıyor bir dogrulugu yok bence . Ama nub ve kafa yapısı genel olarak doğru tahminde bulunduruyor
Bu küçük sanırım 11 12 haftaya doğru atarsınız .Ya banada bakarmısınız lütfeennnEki Görüntüle 3360921 Eki Görüntüle 3360922
Merhaba bana erkek gibi geldi hayırlısı olsunBuna da bakar mısınız 13. hafta şuan.
Bir üsttekine de bakar mısınMerhaba bana erkek gibi geldi hayırlısı olsun
Kime yazdınızErkekk bence
Merhabalar konu sahibine yazmıştım.Kime yazdınız
Yaaa hadi inşallahMerhabalar konu sahibine yazmıştım.Sonra sizinkini de baktım iyice oda bence
Erkek
Merhaba baktım ama anlayamadımBir üsttekine de bakar mısın
TeşekkürlerMerhaba bana erkek gibi geldi hayırlısı olsun
Merhabalar konu sahibine yazmıştım.Sonra sizinkini de baktım iyice oda bence
Erkek
Merhaba bana erkek gibi geldi hayırlısı olsun
Eki Görüntüle 3361617
Banada bakarmısınızzz
Erkege benziyor canim renkli olan ultrasondaKizlar çok merak ediyorum ama bir türlü göstermiyor cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?