Helede benimki erkek bebekse dahada çok şasırıcam. Çünkü üçüncü kızda erkek olsun diye neler yaptım. Yumurtlama günü sağa yatma. Ama bu hamileliğimde sipral takılı olduğu halde eşimde korunuyodu yani bir mucize gebelik bakalım nasipte ne varAmin amin şuan adet gecikmem ne olur dua edin hamile olayım gebelik testi yaptım çok silik çıktı kan verdim değer 0.48 çıktı
Tabi yazarım buraya inşallahAmin amin inşallah herşey rabbimin elinde ol derse olur rabbim evlatlarınızı size bağışlasın inşallah gonlunuzde ki evladı nasip eder sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü erkek evlat nasip eder cinsiyetini öğrenince bizimlede paylaşirmisin canım
Yaa İnşallah Rabbim nasip etmiştir. Nefis işte olmayanı istiyo.Erkek, 20 sinde yazın buraya erkek olduğunu
Tez zamanda hayırlısıyla nasip olsun inşallah.Yaaa ne güzel rabbim sağlıklı kucağınıza almak nasip olsun demekki yiyecek lokması varmış bebişin rabbim kaderini bahtını açik etsin inşallah valla banada dua edin benimde bebişim olsun
Bence erkek20 sinde randevum belli olur artık
İnşallah hayırlısıyla öyledirBence erkek
Anlasaydım yapardım yorum. Rabbim hayırlısıyla gönlündekini nasip etsin inşallah. Tahminde bulundu mu doktorCinsiyet tahmini.alabilirmiyim kızlar lütfen 12 haftalik burda
Tahmin etti kiz dediAnlasaydım yapardım yorum. Rabbim hayırlısıyla gönlündekini nasip etsin inşallah. Tahminde bulundu mu doktor
İlk gebeliğinizmiTahmin etti kiz dedi
İlk gebeliğinizmi
İkisi kızmıHayır 3 uncu
2 erkekİkisi kızmı
Bu bebişin nubu belli sanki düz duruyo. Bencede kız bebek.2 erkek
Gönlünüzce olsun inşallahAy sağlıklı olsunda inslalaj kizdir
Cinsiyeti öğrendiniz mi ?20 sinde randevum belli olur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?