Beni gören yokmuuMerhaba annelerim. 14 haftalık bebeğim ama devlette 16. Haftadan önce tahminde bulunmuyorlar rica etsem anlayan bakabilirmi bebişime
Benim bebeğime benziyor,erkek gibi.Merhaba annelerim. 14 haftalık bebeğim ama devlette 16. Haftadan önce tahminde bulunmuyorlar rica etsem anlayan bakabilirmi bebişime
Üç kızdan sonra gönül erkek istiyor tabiki ama önce sağlık olsun sonra inşallah dediğiniz gibi erkektir inşallahBenim bebeğime benziyor,erkek gibi.
Hay maşAllah üç kız da şans işi Rabbim size bağışlasın. Sağlıcakla kucağınıza alın öğrendiğinizde yazın lütfenÜç kızdan sonra gönül erkek istiyor tabiki ama önce sağlık olsun sonra inşallah dediğiniz gibi erkektir inşallah
Allah razı olsun. Yazarım tabiHay maşAllah üç kız da şans işi Rabbim size bağışlasın. Sağlıcakla kucağınıza alın öğrendiğinizde yazın lütfen
Bebeğinizin küçükkenki görüntüsü nasıl peki benim burda 9 haftalık küçük varsa atabilirmisinizBenim bebeğime benziyor,erkek gibi.
Sadece bu var.Bebeğinizin küçükkenki görüntüsü nasıl peki benim burda 9 haftalık küçük varsa atabilirmisiniz
Bu da son görüntümüz.Bebeğinizin küçükkenki görüntüsü nasıl peki benim burda 9 haftalık küçük varsa atabilirmisiniz
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahBu da son görüntümüz.
Siz de inşAllah. Cinsiyeti ne zaman öğreneceksiniz?Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
20 sinde randevum belli olur artıkSiz de inşAllah. Cinsiyeti ne zaman öğreneceksiniz?
Yaa Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah. Sizinde anneler gününüz kutlu olsunİlk önce sağlıklı kucağınıza almak nasip olsun bana ve isteyen bütün anne adaylarına dua edermisiniz ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUNbence bebişin cinsiyeti ERKEK
İnanın vakti saati var elinizden geleni yapın Rabbim nasip eder. Ben üç kızım var dahada düşünmüyordum erkek çocuk garantisi yokki erkek için hamile kalayım diyordum hamile olunca çok üzüldüm ama sonra demekki bu çocuk dünyaya gelecek dedim. O yüzden vakti gelince Rabbim en güzelini nasip eder inşallah.Amin amin şuan adet gecikmem ne olur dua edin hamile olayım gebelik testi yaptım çok silik çıktı kan verdim değer 0.48 çıktı
Erkek, 20 sinde yazın buraya erkek olduğunuMerhaba annelerim. 14 haftalık bebeğim ama devlette 16. Haftadan önce tahminde bulunmuyorlar rica etsem anlayan bakabilirmi bebişime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?