- 12 Mayıs 2025
- 2
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi hsjandsjjsgdhs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 haftalık bizimki nedir sizce?Kız cnm
Erkek işte bacak arası değilmi bu doktor bişey demedimi
Bana erkek gibi geldi ama doktor öyle dediyse bir bildiği vardırDr. bugun bunu cekti tahminde bulunamadi halen kordon olabilir dedi sizce ?
Kiz.bence bu bebisDr. bugun bunu cekti tahminde bulunamadi halen kordon olabilir dedi sizce ?
Daha önce de sormuştum ama fotoğraf net değildi, şuan nub'u filan daha net oldu sanki, rica etsem bunu son kez yorumlar mısınız 11 haftalıkBana erkek gibi geldi ama doktor öyle dediyse bir bildiği vardır![]()
Daha önce size de sormuştum ama fotoğraf net değildi, şuan nub'u filan daha net oldu sanki, rica etsem bunu son kez yorumlar mısınız 11 haftalıkKiz.bence bu bebis
İçimden kız geçtiDaha önce de sormuştum ama fotoğraf net değildi, şuan nub'u filan daha net oldu sanki, rica etsem bunu son kez yorumlar mısınız 11 haftalık![]()
Bacak kısmı sol da ve nub'a göre öyle oluyor sanki dimii, çok teşekkür ediyoruumİçimden kız geçti
İnşallah allah gönlünüze göre versin bence daha öğrenemedim pazartesi günü gideceğim sizce benimki neBacak kısmı sol da ve nub'a göre öyle oluyor sanki dimii, çok teşekkür ediyoruum![]()
Amin Allah razı olsun sizinde gönlünüzdeki nasip olsun inşallah, bende pazartesi gidecegim inşallahİnşallah allah gönlünüze göre versin bence daha öğrenemedim pazartesi günü gideceğim sizce benimki ne
Buna da bakın bii yardımcı olacaktır sizeİnşallah allah gönlünüze göre versin bence daha öğrenemedim pazartesi günü gideceğim sizce benimki ne
Çok teşekkür ederimAmin Allah razı olsun sizinde gönlünüzdeki nasip olsun inşallah, bende pazartesi gidecegim inşallah
Sizde de erkek hissettim ve bariz görünüyor gibi mi sankii hem nub'u dik, hemde doktor deyimiyle pipili gibi geldi bana![]()
Benim resimde tam ortada o yüzden bundan anlayamadım ne çok dik ne eğik bilmiyorum vallaBuna da bakın bii yardımcı olacaktır size![]()
Benim resimde tam ortada o yüzden bundan anlayamadım ne çok dik ne eğik bilmiy
DimiBenim resimde tam ortada o yüzden bundan anlayamadım ne çok dik ne eğik bilmiyorum valla![]()
Gerçekten öyle inşallah sizde paylaşın lütfen benimle öğreninceDimiah bebişlerimiiz, sağlıcakla gelsinler inşallah pazartesi 13 haftalık oluyoruz bize belki erken olabilir ama ikimiz de öğreniriz inşallah
Merakı saç beyazlattı
![]()
Paylaşırım tabiki, sizden de bekliyorum merakla hayırlı sonuçlarımız olsun inşallahGerçekten öyle inşallah sizde paylaşın lütfen benimle öğrenince![]()
Kiz nuba goreDaha önce size de sormuştum ama fotoğraf net değildi, şuan nub'u filan daha net oldu sanki, rica etsem bunu son kez yorumlar mısınız 11 haftalık![]()