• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet tahmini

hsjandsjjsgdhs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2025
2
0
1
29
Kızlar düşünceleriniz benim için önemli. Bu resme bakarak cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz rica etsem? :) :)

Eklentiler

• IMG_20250512_190329.webp
    IMG_20250512_190329.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 98
İnşallah allah gönlünüze göre versin bence daha öğrenemedim pazartesi günü gideceğim sizce benimki ne
Amin Allah razı olsun sizinde gönlünüzdeki nasip olsun inşallah, bende pazartesi gidecegim inşallah
Sizde de erkek hissettim ve bariz görünüyor gibi mi sankii hem nub'u dik, hemde doktor deyimiyle pipili gibi geldi bana🤍

Amin Allah razı olsun sizinde gönlünüzdeki nasip olsun inşallah, bende pazartesi gidecegim inşallah
Sizde de erkek hissettim ve bariz görünüyor gibi mi sankii hem nub'u dik, hemde doktor deyimiyle pipili gibi geldi bana🤍
Çok teşekkür ederim 🤗 valla doktor önce erkek gibi dedi sonra yüzde 50 50 dedi kararsız kaldı 🥰 bakalım ne olacak

Benim resimde tam ortada o yüzden bundan anlayamadım ne çok dik ne eğik bilmiy

Benim resimde tam ortada o yüzden bundan anlayamadım ne çok dik ne eğik bilmiyorum valla 🫣
Dimi🙈 ah bebişlerimiiz, sağlıcakla gelsinler inşallah pazartesi 13 haftalık oluyoruz bize belki erken olabilir ama ikimiz de öğreniriz inşallah🌸 Merakı saç beyazlattı 😊😊

Back
X