- 12 Mayıs 2025
- 2
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi hsjandsjjsgdhs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ediyorum inşallah sağlıklıcaKiz nuba gore
Nub'a göre kız hissettim, sağlıcakla gelsin inşallah, gönlünüzce olsun11 hafta karından cinsiyet tahmini yaparsanız coook memnun olurum ben de![]()
Amin inşallahNub'a göre kız hissettim, sağlıcakla gelsin inşallah, gönlünüzce olsun![]()
13 haftalık bebiş güncellemesiİçimden kız geçti
Bende birazdan gideceğim13 haftalık bebiş güncellemesi
Tahminleriniz aynı mıı? Birde sizde gidecektiniz, gittiniz mi hastaneye![]()
Valla bilemedim bu fotoğraftan anlayamadım bel oldumu13 haftalık bebiş güncellemesi
Tahminleriniz aynı mıı? Birde sizde gidecektiniz, gittiniz mi hastaneye![]()
13 haftalık bebiş güncellemesiKiz nuba gore
Belli olmadı, ikili taramaya girdim şükür temiz, cinsiyeti de iki hafta sonra gittiğimde belli olur inşallah dedi bakalımValla bilemedim bu fotoğraftan anlayamadım bel oldumu![]()
Bende öğrendim erkekmişBelli olmadı, ikili taramaya girdim şükür temiz, cinsiyeti de iki hafta sonra gittiğimde belli olur inşallah dedi bakalım![]()
Oy maşallah sübhanallah sağlıkla sıhhatle sağ salim gelsin inşallah, ilk bebişiniz mii, bide şuan kaç haftalık oldunuzBende öğrendim erkekmiş![]()
3. Bebeğim bir kızım bir oğlum var şuan 15. HaftadayıxOy maşallah sübhanallah sağlıkla sıhhatle sağ salim gelsin inşallah, ilk bebişiniz mii, bide şuan kaç haftalık oldunuz![]()
Ooh dünyalar sizin olmuş çok çok sevindim adınıza3. Bebeğim bir kızım bir oğlum var şuan 15. Haftadayıx
Rabbim size bağışlasın maşallah ☺ çok teşekkür ederim bende çok sevindik bizdeOoh dünyalar sizin olmuş çok çok sevindim adınızabenim de ikinci olacak, bir oğlum var iki buçuk yaşında
![]()
Amiin cümlemize, sağlıkla sıhhatleRabbim size bağışlasın maşallah ☺ çok teşekkür ederim bende çok sevindik bizde