- 12 Mayıs 2025
- 2
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi hsjandsjjsgdhs
-
Teşekkür ediyorum inşallah sağlıklıcaKiz nuba gore
Nub'a göre kız hissettim, sağlıcakla gelsin inşallah, gönlünüzce olsun11 hafta karından cinsiyet tahmini yaparsanız coook memnun olurum ben de
Amin inşallahNub'a göre kız hissettim, sağlıcakla gelsin inşallah, gönlünüzce olsun
13 haftalık bebiş güncellemesiİçimden kız geçti
Bende birazdan gideceğim13 haftalık bebiş güncellemesi
Tahminleriniz aynı mıı? Birde sizde gidecektiniz, gittiniz mi hastaneye
Valla bilemedim bu fotoğraftan anlayamadım bel oldumu13 haftalık bebiş güncellemesi
Tahminleriniz aynı mıı? Birde sizde gidecektiniz, gittiniz mi hastaneye
13 haftalık bebiş güncellemesiKiz nuba gore
Belli olmadı, ikili taramaya girdim şükür temiz, cinsiyeti de iki hafta sonra gittiğimde belli olur inşallah dedi bakalımValla bilemedim bu fotoğraftan anlayamadım bel oldumu
Bende öğrendim erkekmişBelli olmadı, ikili taramaya girdim şükür temiz, cinsiyeti de iki hafta sonra gittiğimde belli olur inşallah dedi bakalım
Oy maşallah sübhanallah sağlıkla sıhhatle sağ salim gelsin inşallah, ilk bebişiniz mii, bide şuan kaç haftalık oldunuzBende öğrendim erkekmiş
3. Bebeğim bir kızım bir oğlum var şuan 15. HaftadayıxOy maşallah sübhanallah sağlıkla sıhhatle sağ salim gelsin inşallah, ilk bebişiniz mii, bide şuan kaç haftalık oldunuz
Ooh dünyalar sizin olmuş çok çok sevindim adınıza3. Bebeğim bir kızım bir oğlum var şuan 15. Haftadayıx
Rabbim size bağışlasın maşallah ☺ çok teşekkür ederim bende çok sevindik bizdeOoh dünyalar sizin olmuş çok çok sevindim adınızabenim de ikinci olacak, bir oğlum var iki buçuk yaşında
Amiin cümlemize, sağlıkla sıhhatleRabbim size bağışlasın maşallah ☺ çok teşekkür ederim bende çok sevindik bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?