- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
- 318
- Konu Sahibi Anotherinlife
-
Kızlar meraba bütün ultrasyon görüntülerimi koyuyorum yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 1629014
Burda 5+3
Eki Görüntüle 1629011
Burda 6+3
Eki Görüntüle 1629013
Burda 13+3
Eki Görüntüle 1629015
Burda da 13+3
Sat:10mayıs 2015
24mayıs yumurtlama tarihi
Doğum tarihi anne :10/02/1990 baba:21/05/1977
Belirtiler:diğer hamileliğe göre mide yanmasının ve bulantının fazla olması,kilo kaybı,hamileliğin ilk zamanlarında dudak kenarları soyulması(ilk hamileliktede oldu),şimdi ciltte herhangi bir sorun yok pürüzsüz,karın pek belli değil (kilomdan ötürü bebekmi göbekmi anlamıyorum)
Ilk gebeligin kızmiydi? Kesenin şekli bozuksa ve ilk resim cizgi seklindeyse erkek diyorlar ama bilmiyorum canim hayirlisi erkege benzettim benKızlar meraba bütün ultrasyon görüntülerimi koyuyorum yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 1629014
Burda 5+3
Eki Görüntüle 1629011
Burda 6+3
Eki Görüntüle 1629013
Burda 13+3
Eki Görüntüle 1629015
Burda da 13+3
Sat:10mayıs 2015
24mayıs yumurtlama tarihi
Doğum tarihi anne :10/02/1990 baba:21/05/1977
Belirtiler:diğer hamileliğe göre mide yanmasının ve bulantının fazla olması,kilo kaybı,hamileliğin ilk zamanlarında dudak kenarları soyulması(ilk hamileliktede oldu),şimdi ciltte herhangi bir sorun yok pürüzsüz,karın pek belli değil (kilomdan ötürü bebekmi göbekmi anlamıyorum)
Aslinda altin erkege isaret diye biliyorum ben. Taki kiza yorumlaniyor. Ben ogluna hamileyken surekli altin, ceyrek goruyordum. Bu hamileligimi ogrendimde ilk taki gordum inci boncuk seklinde. Bakalim cinsiyetimiz ne olacak. 10 gun sonra kontrolum var ins. Doktorum net bisey soylerKızlar yokmu cevap yazan bu gece rüyamda altın gördüm kıza işaretmiş bakalım ne çıkacak...yorumlarınızı bekliyorum
Tabirlerde kız yazıyor ben öyle okudum ama bakalım tabi buara aklım trabzon setinde kalmıştı belki o yuzden gördümAslinda altin erkege isaret diye biliyorum ben. Taki kiza yorumlaniyor. Ben ogluna hamileyken surekli altin, ceyrek goruyordum. Bu hamileligimi ogrendimde ilk taki gordum inci boncuk seklinde. Bakalim cinsiyetimiz ne olacak. 10 gun sonra kontrolum var ins. Doktorum net bisey soyler
Canim senin bebegin erkek cikintisi bile belli tam olarak Allah hayirli saglikli kucaklamayi nasip etsin fazla düşünme bence iki oğlum var benimde iyikide varlar şimdi 3. Bebegi bekliyorum daha cinsiyet belli değil erkek fikrine hazirladim kendimi kız derse dr cok rahat kabul edicem erkek derse vatana 3 asker yetistiricem bu planlar içindeyim. 2. Bebegim o kadar kiz gibi gelmistiki dr erkek dedikce ben kiz diyordum. Ilk zamanlar emzirmek bile istemedim hani aslini istersen doğduktan sonra bunalima girmek istemiyorsan erkek fikrine kendini hazirla kiz derse zaten cabuk kabullenirsin. :)Eki Görüntüle 1630318 KızlAr buda benim göbek neye benziyor ki anlayan varsa?
Ya o çıkıntıyı ben niye göremiyorumCanim senin bebegin erkek cikintisi bile belli tam olarak Allah hayirli saglikli kucaklamayi nasip etsin fazla düşünme bence iki oğlum var benimde iyikide varlar şimdi 3. Bebegi bekliyorum daha cinsiyet belli değil erkek fikrine hazirladim kendimi kız derse dr cok rahat kabul edicem erkek derse vatana 3 asker yetistiricem bu planlar içindeyim. 2. Bebegim o kadar kiz gibi gelmistiki dr erkek dedikce ben kiz diyordum. Ilk zamanlar emzirmek bile istemedim hani aslini istersen doğduktan sonra bunalima girmek istemiyorsan erkek fikrine kendini hazirla kiz derse zaten cabuk kabullenirsin. :)
Benmkiside prensestir umarım:)canım benim 2lide sölemediler sonrada devlette bir arkdsım sayesinde girdiğim doktor once belli olmaz sonra cihaz iyi değil gibi yorumlar yapınca güvenemedim bitürlü söylediğine birde ben hislerime çok güvenirim o yüzden renkliyi bekliyorum orda kesin sonucu söylerler sonucta o yuzden beklemekteyimKarninin sekli benim karninim sekli gibi canim...
Bende prenses bekliyorum bu arada ....
Haydi hayirlisi ♥
Bu zamana kadar neden ogrenemedin merak ettim acikcasi ...
Ya o çıkıntıyı ben niye göremiyorumkesin olmamak lazım çünkü bir kapalı kutu ..burda yanılanlar o kadar çok olmuşki...dediğin gibi erkekte olsa üzülecek değilim vatana millete hayırlı evlat yetiştirmeye çalışırım..seni her cinsiyet formunda görüyorum en az sende benim kadar merak ediyorsun birde 3.olunca ...ama sen kesin erkek yada kesin kız diye söyleyenlere itibar etme burda sadece merakımızı gidermek için yorum yapıyoruz birbirimize kesin erkek kesin kız demek yanlızca doktorun işi tabi orda bile yanılanlar oluyor içini ferah tut Allah gönlümüze göre versin
Tamam yazmazmıyım valla 2çocukla bitsin şu hamilelik işi diyorum inşallah Allah sesimi duyar.3.çocuk fikri normal gelsede 3.deki o stresi yaşayamam sanırım Allah sana sabır versin sende bana yaz bol bol dua etAmin inşallah sonucunu alinca yaz bende senin kadar merak ettim inan seninkiniAllah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?