Cinsiyet Tayini (Seçimi) Yaptıranlar ya da Yaptırmak İsteyenler

Kızlar HİT e gidip tüp bebekle istediği cinsiyeti elde eden varmı aranızda??

merhabalar. benim Türkiyede 1 negatif tüp bebek denemem var. 2. denemeyi Kıbrısta yapalım dedik ordada iyi merkezler olduğunu duyduk. Sonra cinsiyet seçimi diye bi işlem varmış onuda araştırdık madem tüp bebek yapılcak o zaman erkek evladımız olsun isteik yani özellikle eşim istedi. Sonra Halil ibrahim Tekinde tedavi olmaya karar verdik. Veeee sonuç 5 aylık hamileyim bebeğimin cinsiyeti erkek. Yani istediğimiz cinsiyette bebeğimiz olacak Allahın izniyle. Ben Halil ibrahim tekini herkse tavsiye ediyorum gerçekten başarılı bi doktor iyi bi merkez umarım sizde istediğinize kavuşursunuz...

Yolunuz açık olsun inşallah.. Hit çok başarılı bi doktor. tüm Kıbrıs tanıyor ve Türkiyede çok tanıyan var. onun sayesinde 5 aylık hamileyim Rabbim sizlerede nasip etsin

canım cevap verdiğin için tşk ediyorum. Allahım sana hayırlı doğum nasip etsin ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin :))

Bunları duyduğuma çok sevindim bizde eşimle bi erkek bebek istiyoruz umarım bende size güzel sonuçlarımı yazabilirim Allahım isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah :))

Yolunuz açık olsun inşallah.. Hit çok başarılı bi doktor. tüm Kıbrıs tanıyor ve Türkiyede çok tanıyan var. onun sayesinde 5 aylık hamileyim Rabbim sizlerede nasip etsin

mrb canım rabbim bağışalsın bebeğini sana ,
darısı bizlerin başına inşallah...
evet canımm hiti çok araştrmıştım bakalım olacakmı bu arada yaşım 26 tüp bebek yapacamm acaba kaç embriyo transferi yapılır

Canım sana tek embriyo verilir galiba yaşın küçük ama doktora söylersin bi daha çocuk istemezsen eğer 2 embriyo verme şansın olur mu bilmiyorum ama yasal değil galiba ( ben 40 yaşındayım ve 2 embriyo transfer edildi ama bi tanesi tuttu. bi oğlum olcak inş ve bi dahada çocuk düşünmüyoruz.

Bayanlar nasılsınız? Biz ani bi kararla Kıbrısa gidiyoruz :)) bu kadar çabuk olacağını bende tahmin etmiyordum yazın gideriz diye düşünüyorduk ama kısmet bu haftaymış

Halil ibrahim beyle görüşmeye yani muayeneye gitcez. Allah izin verirse en kısa zamanda tedavim başlasın istiyorum ve bi oğlum olsun istiyorum Allahım izin verirse inşallah. Kızlar dua edin bana olur mu (

inşallah canım herşey istediğin gibi olur.. senin donasyon mu yoksa tup mu canım

yolun açık olsun arkadaşım bizleri habersiz bırakma lütfen :)) inancını sakın yitirme ve HİT e güven arkadaşım çok başarılı bi doktor emin ol Kıbrısta çok tanınmış bi isim kendisi

inşallah canım herşey istediğin gibi olur.. senin donasyon mu yoksa tup mu canım

ben donasyon yaptırdım canım benim yumurtam yok kızım oldu. şimdi kızımdan kalan dondurulmuş yumurtalarla yeniden denicez bu kez cinsiyet tayini istiyorum ve kızıma erkek kardeş istiyorum hayırlısı olsun bakalım..

Ben sana söyleyeyim, araştırıp boşuna vakit kaybetme. Yazdığım gibi genetik rahatsızlık dışında cinsiyet seçimi yaptıramazsın.

canım kıbrısta bunu yapan bir çok merkez var orda yasal. 10.bin tl ye yapıyolar bu işi dinimizde bu caiz değil etik olarakta hoş bişey değil kesinlikle

başlığını baştan sona kadar okudum canım seni çok iyi anlıyorum inşallah erkek bebeğine kavuşursun. dinimizde doğal dengeyi bozacağı için bunun caiz olmadığını düşünüyorum ama seni de anlıyorum bunu istemek dilemek en büyük hakkın tabi ki.. benimde bir kızım var ikinci bebeğimin erkek olmasını isterim kim istemezki farklı olmasını.

çok teşekkür ediyorum anlayışınız için. günah yada değil böyle bir uygulama böyle bir işlem var ve ben bunu değerlendirmek istiyorum. Ayrıca işlem sonrası tutar yada tutmaz kimbilir.. Ben ve eşim denemeye karar verdik kimselerde bilmiyor zaten. Bu karar bizim saygı duyulmasını istiyorum. Kızlarım var diye beni dışlayan insanlar utansın, ben değil..

Selam bayanlar. inşallah haftaya bende yolcuyum. Kıbrısa gidiyoruz önce opu olcak sonrada transfer yapılcak. Ben cinsiyet tayiniyle erkek bebek istiyorum. Zaten üçüncü çocuğu düşünüyorduk eşimle ve erkek olmasını çok istiyoruz. Bu nedenle merkezle sürekli irtibat halindeyiz. iğnelerim bitiyor haftaya opu için gitcem kalcaz transfere kadar. HAkkımızda hayırlısı olur inşallah bakalım...

bu ne acımasızlık bu ne yakan acıtan bır dıl kalbının zehrını bu sekılde dısarı akıtıpda baskalarınıda zehırleme lutfen kımse karsısındakının ne cektıgını anlayamaz yasamadan o senın neler yasadıgını ne acılar cektıgını bılemez tıpkı senın onu anlamam gıbı

teşekkür ediyorum cevabınız için çok sağolun (((

merhaba. bende de durum aynı 2 kızım var çok şükür üçüncü bebeğimz için Kıbrısa gitcez tüp bebekle olcak inş ve erkek olmasını istiyoruz. Güzel haberlerinizi bekliyorum ve takip ediyorum...

teşekkür ediyorum cevabınız için çok sağolun (((

rica ederim okuduğumda taaa benim canımı yaktı ne olur takmayın ınsanları dogru bıldıgın yolda ılerle benım ıkı oglum var benımde gonlumden gecen tabıkı kız ama ben bu kararı rabbıme bıraktım su an hamıleyım ve cınsıyetını bılmıyorum ınsallah kızım olur ben senın yaptıgını yapmazdım ama sanadasaygı duyuyorum bırbırımıze saygı duydugumuz surece yasanabılır bır yer olacak dunya

tekrardan çok teşekkür ediyorum anlayışınız için. siz kaç yaşındasınız nerde yaşıyosunuz :))

kızlar benim 4 kızım var kıbrısla irtibara bende geçtim erkek için halil beyi öneriyorlar siz hangi doktorlara gidiyorsunuz gidip deneyen varmı ilk denemede aşamaları nasıl nelerle karşılaşıyor yazın lütfen..bu arada hepinizinkini okudum herkesin bir derdi var rabbim herkesin gönlüne göre versin cevap bekliyorum

sende benim durumdasın banada anlat gidersen başından geçenleri birbirimize yardımcı olalım bilenler bilmeyenlere anlatsında bari tecrübe olsun rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…