Ofm hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz acaba? Bende o hastaneye gidiyorum da13+5 günlük hamileyim kızlar çocuğa bi erkek bi kız diye diye bi hal oldu doktorlar acaba sizin yorumlarınızın alabilir miyim
Nerden anladınız ? Benim rsim hakkında da yorum yapabilir misiniz :)
Nerden anladınız ? Benim rsim hakkında da yorum yapabilir misiniz :)
ay sen yap ya :)) valla tabiki de allah bilir de merak ediyoruz işte en başta zaten benim resimNabız ve his. Yaparım tabi ama Allah bilir doğru mu yanlış mı ..
13+5 günlük hamileyim kızlar çocuğa bi erkek bi kız diye diye bi hal oldu doktorlar acaba sizin yorumlarınızın alabilir miyim
Ben diğeri sandım ya :) Dr erkek diyor ama artık değişebilir diye umutlanmıyorjm valla napim bi öyle bi böyle :)Canım senınkiymiş ztn. İlk foto
Ben diğeri sandım ya :) Dr erkek diyor ama artık değişebilir diye umutlanmıyorjm valla napim bi öyle bi böyle :)
Maşallah senin kide :) devlete falan mı gidiyordun ? Nabız konusu doğru Değilimiş ama 150 sen fazla olması sağlıklı anlamına geliyormuş benim ikili tarama sonucum 13 çıktı ona göre de Cinsşyet bakıyorlar ama inanmıyorum ben . Hayırlısı ya ne diyelim zaten 2 gün sonra Detaylı ultrasona giricem kesin belli olurBen kız oldugunu dusunuyorum. Dr bnasa önce erkek demişti 20. Hafta kız oldugu anlaşıldı
Maşallah senin kide :) devlete falan mı gidiyordun ? Nabız konusu doğru Değilimiş ama 150 sen fazla olması sağlıklı anlamına geliyormuş benim ikili tarama sonucum 13 çıktı ona göre de Cinsşyet bakıyorlar ama inanmıyorum ben . Hayırlısı ya ne diyelim zaten 2 gün sonra Detaylı ultrasona giricem kesin belli olurBen kız oldugunu dusunuyorum. Dr bnasa önce erkek demişti 20. Hafta kız oldugu anlaşıldı
Maşallah senin kide :) devlete falan mı gidiyordun ? Nabız konusu doğru Değilimiş ama 150 sen fazla olması sağlıklı anlamına geliyormuş benim ikili tarama sonucum 13 çıktı ona göre de Cinsşyet bakıyorlar ama inanmıyorum ben . Hayırlısı ya ne diyelim zaten 2 gün sonra Detaylı ultrasona giricem kesin belli olur
Belli oldu canım Dr kesin erkek dediYoo özele gidiyordum ama yinede yanlış söylediler. Ögrenince yaz burdan merak ettimm
Belli oldu canım Dr kesin erkek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?