Doğuma Hazırlık Cinsiyet ve nub tahmini yapanlar bakabilir misiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Rebeldila

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
13
0
1
33
13+5 günlük hamileyim kızlar çocuğa bi erkek bi kız diye diye bi hal oldu doktorlar acaba sizin yorumlarınızın alabilir miyim

Eklentiler

• image.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 382
O kadar duyarlığınız kızlarda bir türlü atıp tutan kimse cevap bile yazmıyorsunuz
Nub tahmini yapanlar nerelerde ???

Vallahi nasıl tahmin yapılır bilmiyorum ama benim içime erkek doğdu :)

Valla canım bende açtım yükledim o kadar bana da kimde yorum yapmadı bilemedim . Ama solda olursa kız diyorlar keseye göre sağda erkek oluyor ya ne kadar doğru bilmiyorum zaten senin resimde nub gözükmüyor ya

Ben kız oldugunu dusunuyorum. Dr bnasa önce erkek demişti 20. Hafta kız oldugu anlaşıldı
Maşallah senin kide :) devlete falan mı gidiyordun ? Nabız konusu doğru Değilimiş ama 150 sen fazla olması sağlıklı anlamına geliyormuş benim ikili tarama sonucum 13 çıktı ona göre de Cinsşyet bakıyorlar ama inanmıyorum ben . Hayırlısı ya ne diyelim zaten 2 gün sonra Detaylı ultrasona giricem kesin belli olur

Ben kız oldugunu dusunuyorum. Dr bnasa önce erkek demişti 20. Hafta kız oldugu anlaşıldı
Maşallah senin kide :) devlete falan mı gidiyordun ? Nabız konusu doğru Değilimiş ama 150 sen fazla olması sağlıklı anlamına geliyormuş benim ikili tarama sonucum 13 çıktı ona göre de Cinsşyet bakıyorlar ama inanmıyorum ben . Hayırlısı ya ne diyelim zaten 2 gün sonra Detaylı ultrasona giricem kesin belli olur

Yoo özele gidiyordum ama yinede yanlış söylediler. Ögrenince yaz burdan merak ettimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…