Doğuma Hazırlık Cinsiyet ve nub tahmini yapanlar bakabilir misiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
S sumos ve sen bugün kesin haberleri almissiniz. Hayırlı olsun inşallah. Bende yarın gidicem yazarım kesin sonucu.
Valla canım ben ofm yi bıraktım yoksa o ultrasonlar la 25. Hafta ANCA kesin haber alırdım Dr Mustafa torgaç a devam ediyorum o Dr da Detaylı ultrason kullanıyor bu Yüzden kesin öğrenebildim . Yanş sana tavsiyem o hastanenin hiç bişeyine güvenme :) değişme olur sürekli ben zaten erkek bebek için uğraşmıştım yöntemlerim tuttu Allah'ın izni ile

Yaa öylemi diyosun ben doğumu da burda düşünüyordum ama bilemedim bak.cok sevindim gönlüne göre olduğuna. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Darısı başıma bende sıra bekliyorum sonucu alınca yazarım.

Sana henüz bişe demediler mi cinsiyet Hakkında ?

12.haftada erkek dediler.
Bana da öyle demişlerdi sonra kız dedi en son kesinleşti ama 12. Haftada erkek dediyse erkekdir kız çocuğu belli olmaz 12. Haftada iyi ultrason la bakılmadığı sürece . Erkek daha belirgin olur her zaman sen ne istiyordun bilmiyorum ama inşallah istediğin gibi olur

GELDİN Mİ HAYATIM NE OLDU SONUÇ
bekliyorum henüz canım.

gönlümden geçen kız 2 oğlum var. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin insallah herkese.

ben burda internette her testi yaptim hepsinde kiz cikti ama oglum olacak yani internetten test yapacaksaniz inanmayin bence benimkisi dogru cikmadi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…