Tahmin miBence erkek.
Valla canım ben ofm yi bıraktım yoksa o ultrasonlar la 25. Hafta ANCA kesin haber alırdım Dr Mustafa torgaç a devam ediyorum o Dr da Detaylı ultrason kullanıyor bu Yüzden kesin öğrenebildim . Yanş sana tavsiyem o hastanenin hiç bişeyine güvenme :) değişme olur sürekli ben zaten erkek bebek için uğraşmıştım yöntemlerim tuttu Allah'ın izni ile
Yaa öylemi diyosun ben doğumu da burda düşünüyordum ama bilemedim bak.cok sevindim gönlüne göre olduğuna. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Darısı başıma bende sıra bekliyorum sonucu alınca yazarım.Valla canım ben ofm yi bıraktım yoksa o ultrasonlar la 25. Hafta ANCA kesin haber alırdım Dr Mustafa torgaç a devam ediyorum o Dr da Detaylı ultrason kullanıyor bu Yüzden kesin öğrenebildim . Yanş sana tavsiyem o hastanenin hiç bişeyine güvenme :) değişme olur sürekli ben zaten erkek bebek için uğraşmıştım yöntemlerim tuttu Allah'ın izni ile
Sana henüz bişe demediler mi cinsiyet Hakkında ?Yaa öylemi diyosun ben doğumu da burda düşünüyordum ama bilemedim bak.cok sevindim gönlüne göre olduğuna. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Darısı başıma bende sıra bekliyorum sonucu alınca yazarım.
12.haftada erkek dediler.Sana henüz bişe demediler mi cinsiyet Hakkında ?
Bana da öyle demişlerdi sonra kız dedi en son kesinleşti ama 12. Haftada erkek dediyse erkekdir kız çocuğu belli olmaz 12. Haftada iyi ultrason la bakılmadığı sürece . Erkek daha belirgin olur her zaman sen ne istiyordun bilmiyorum ama inşallah istediğin gibi olur12.haftada erkek dediler.
bekliyorum henüz canım.GELDİN Mİ HAYATIM NE OLDU SONUÇ
gönlümden geçen kız 2 oğlum var. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin insallah herkese.Bana da öyle demişlerdi sonra kız dedi en son kesinleşti ama 12. Haftada erkek dediyse erkekdir kız çocuğu belli olmaz 12. Haftada iyi ultrason la bakılmadığı sürece . Erkek daha belirgin olur her zaman sen ne istiyordun bilmiyorum ama inşallah istediğin gibi olur
çıktım doktordan ve bebeğim sürpriz yapmadı erkekGELDİN Mİ HAYATIM NE OLDU SONUÇ
gelinlerimizden kız evlatlık görürüz inşallah ne diyeyimçıktım doktordan ve bebeğim sürpriz yapmadı erkekbebek geliyor.
Inşallah canım amin.senin kaçıncı cocuktu?gelinlerimizden kız evlatlık görürüz inşallah ne diyeyim
2. Cnm buInşallah canım amin.senin kaçıncı cocuktu?
Allah bagislasin canım. Senin 1 Şansın daha var. 3.yu düşünürsen. Ama ben son hakkımı denedim.Rabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah.2. Cnm bu
neden 3 hakkın vardı sezeryan mı doğumların?Allah bagislasin canım. Senin 1 Şansın daha var. 3.yu düşünürsen. Ama ben son hakkımı denedim.Rabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah.
Yok canım normal dogumlarim ama 4. ye cesaret edemem.3.icin bile 10 sene bekledim. Hem oda erkek olursa Ohhh kafayı siyiririm artıkneden 3 hakkın vardı sezeryan mı doğumların?
ayyy öyle oluyor dimi? benim geleceğimi görüyorum sende :) benimde normal doğum ama çok korkuyorum.Yok canım normal dogumlarim ama 4. ye cesaret edemem.3.icin bile 10 sene bekledim. Hem oda erkek olursa Ohhh kafayı siyiririm artık. Zaten 2 oglanla ev ufak bir boks salonuna benziyor.
bende rus takvimi kız diyordu. çin takvimi erkek diyordu. erkek oluyorben burda internette her testi yaptim hepsinde kiz cikti ama oglum olacak yani internetten test yapacaksaniz inanmayin bence benimkisi dogru cikmadi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?