burda 12. haftada soyleyende var ama yanilma olabiliyor. 14 haftalikken net soylenir. %90 oraninda doğruluk payi vardir. 20 haftalik olmus artik net soylenmesi lazim aslinda. ama söyle de bisey var, kiz olduğunu soyleyip 8. ayda erkekmis diyende var. baska bi doktora daha gitseniz?
Ikincisi daha net söylemiş.Bence kız.Ama neticede biri yanılıyor.Almanyada ne kadar geçmiş ya.Ben 12.haftada öğrenmiştim kızımı.Merak etmekte haklısın.Birdahaki gittiğinde netleşir.
26.haftada olan bi arkadasimiz var kizdı bebegi 26 da erkek te olabilir demis dr cıkinti görms dr bey;(
Bana doktorum 14. haftada erkeğe benziyor dedi. 20.haftada üç boyutluda baktı ve yüzde yüz kızın olacak dedi. Doğrudur sanırım. Ama yine soracam bidahaki gittiğimde
Ben kendi doktoruma her gittiğimde soruyordum cinsiyetiyle ilgili 20.haftada söylüyecem deyip duruyordu . Bebeğim bide aşırı hareketli kalp atışı bile alınırken sabit durmadığından zor oluyor en son gittiğim doktor 2-3 kere yürüttüde beni öyle aldı . Artık 1 ay bekliyecem diğer kontrole
ama soyle biseyde var. kendi doktorunuzun tahmini bence daha dogru olur. cunku takip yapildigi andan itibaren goruyor ama yanilma olmasin diye size soylemiyor. bence kendi doktorunuzun tahmini daha dogrudur diye dusunuyorum
cinsiytin önemi olmuyor iste ama insan kizim ya da oglum diye sevesi geliyor :) ismiyle ya da :) haber edersin ogreninceAy sonu yazacam sonucu canım zaten iki tarafında ilk torunu kıza sevindende çok erkeğe sevinden çok hayırlısı olsun artık eski usul oldum bende doğuma kadar kararsızlıkla girecen
cinsiytin önemi olmuyor iste ama insan kizim ya da oglum diye sevesi geliyor :) ismiyle ya da :) haber edersin ogrenince
O kadar maviş maviş kıyafetler aldıkhiçde aklıma gelmedi cinsiyetinde yanılma payınında olduğu hala erkek diyor doktorum ama kız olursa baya baya şok olurum herhalde çünkü benim doktorum 12.haftamdan itibaren hep erkek dedi amaaaan sağlıklı olsunlar da evde giyer kız olursa da maviş kıyafetleri napiyim ondan değerli mi
Olsun sağlıklı olsun yeter zaten Allah gönlüne göre versin canımTürkiyedeki doktorlar daha bilgili canım ya burdakilerin çoğu devşirme zannetmem bende türkiyede olsaydım çoktan belli olurdu 10.haftama kadar türkiyedeydim haftaya gel söylerim birşeyler demişti hatta doktorum ama biletimi çoktan kesmiştim
23.hafta da öğrendimm bende
Hiç birşey demedi ben kız istiyordum bakması için çok ısrar etmiştim ama göremiyorum cinsiyetini demişti halbu ki oğlumda 13.haftada söylemişti sonra 25.haftada başka doktora gittim kontrol için oda kız dedi 3 defa sordum amaDaha önce hiç mi yorum yapmadılarmı canım yoksa bebiş mi göstermedi birde ne dediler cinsiyetine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?