Cinsiyet yanılması

Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım. Bende bu ay sonu 22 haftalık olacam zaten söylemezse 6 aralıkta türkiyeye gidecem orda öğrenirim artık

Benim arkadaşım 35. haftasına kadar "KIZIM" diye seviyordu. Bütün herşeyini; eteğinden-bluzuna, pantolonundan-çoraplarına, perdesinden-yatağına, dolabından-bez değiştirme yerine, oyuncaklarından tut herşeyini ama herşeyini pembe almıştı. Mor yelekler ördü. Herşeyini "KIZIM" diye diye hazırlıyordu. 37. haftalıkken doktora gitti. Doktor da: "Ufaklığın bacakları maşallah çok uzun!" demiş. Arkadaşım da "Evet, babasının da öyle" diyince, doktor "Aa, oğlan" demiş. Yani canım, bu cinsiyet işine pek güvenme. Bazıları doğumda öğreniyor. Haberlerde var, bi bak istersen :)

Hadi ya inşallah öyle bir durumum olmaz Nettede okuyorum ama son yıllarda yaşıyananı bulamayınca buraya yazayım dedim

Benim doktorum Türktü ama son gittiklerim almann

Komik olan erkek dediğinde doktor bende 3 kere sordum eminmisiniz diye hatta yanındaki baş hemşiresinede çağırdı gel sende bak erkek değilmi dedi hastanedeki de eminim kız dedi hangisine inanacam bilemedim Kendi doktorum sürekli 4 boyutluda bakıyor hastanedeki 2 boyutluda baktı ama cihazlarıda çok kaliteliydi ikisininde .

Hadi ya inşallah öyle bir durumum olmaz Nettede okuyorum ama son yıllarda yaşıyananı bulamayınca buraya yazayım dedim

Valla canım, oğlunu daha 7 ay oldu kucağına alalı. Bı devirde bile oluyor demek ki :)

TR de doktora gidince yaz mutlaka terminin varmı bu ara ozamanda tekrar sor

Haber ver öğrenince

TR de doktora gidince yaz mutlaka terminin varmı bu ara ozamanda tekrar sor

Yazarım canım randevu aldım türkiye için 9 aralıkta ordaki doktorum bayağı tecrübeli iyi bir doktor. burdada 24 kasımda gidecem son bir kez bakalım ne çıkacak:) benim için cinsiyetin bir önemi yok aslında ilk çocuğum neticede. Hastanedekiler daha inandırıcı geldi kız deyince peki sen hiç almanyada duydunmu böyle yanılmalar?

Haber ver öğrenince
Evet hatta bir arkadaşa demişki dr içerde ışık yok göremiyorum

17 haftadayız bizde daha ogrenemdik gecen hafta gostermıyo kendını ama kız dıye düşünüyorum dedı ama bişey goremedım dedı hoş kendı doktorum değil zatende yarın yıne gidicez cok heyecanlıyız

Hayırlısı olsun canım

12. Haftada kiza benziyor dediler sonra yanildik erkek dediler 15 haftalikken bacaklari kapaliydi uyuyordu bence göremedi koza benziyo dedi 19. Haftada bas asagi duruyordu yine gördüğünü sanmiyorum sanki kiza benziyor dedi 3 ayri doktor 23. Haftadayiz hala net bi şey soylemediler canim. Teyzem 6.5 aylik hamile 5 aya kadar kiz olduğunu sonra erkek olduğunu öğrendi. Bir arkadasim şuan yedi aylik erkek denilmişti bekleri simdi kiz demiş doktor

Son zamanlarda cideen çok oluyor bu yanılmalar ya teknoloji ilerledi doktorlar geriledi herşeyi makineye bırakıyorlar artık hiç ayrıntıya inmiyorlar hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…