Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ye ekşiyi doğur ayşeyi demişlerKızlar daha 6 haftalığız canım nasi turşu çekiyor deli gibi yiyorum bak yine aklıma geldi ağzım sulandı bir de acılı şalgam çekiyorcanı acı ve ekşi çekenler bebişinizin cinsiyeti belli oldu mu
Ben hamile değilim ama canım turşu çekiyor.
Turşunun şöyle bir özelliği var. İnsanın canı olur olmaz zamanda çekebiliyor. Hatta hiç aklında yokken biri turşu dese can çekiyor. Ordan bir şey çıkartamazsınız.
Sadece hamileliğimde oldu canım bu bana. Öncesinde canımın turşu çektiğini hiç hatırlamıyorumBen hamile değilim ama canım turşu çekiyor.
Turşunun şöyle bir özelliği var. İnsanın canı olur olmaz zamanda çekebiliyor. Hatta hiç aklında yokken biri turşu dese can çekiyor. Ordan bir şey çıkartamazsınız.
Aynen ama kuzenlerim benim gibi turşu yediler ikisininde erkek bebeği olduYe ekşiyi doğur ayşeyi demişler![]()
Eşim de erkek hissediyorErkek bence
Bilemezsin ki onu olabilir de tabi bilemiyorumAynen ama kuzenlerim benim gibi turşu yediler ikisininde erkek bebeği oldu
Doğru diyorsun çin takvimine bile baktım erkek bebek yazıyoBenim canım ekşi elma erik falan çekiyordu ilk üç ay ama ben midemi rahatlattığı için çektiğini düşünüyorumbebeğimin cinsiyeti kız ama şuan ekşi de çektiği oluyor tatlı da, bence belirleyici değil bu denk geliyor sadece
Sadece hamileliğimde oldu canım bu bana. Öncesinde canımın turşu çektiğini hiç hatırlamıyorum
Hamileligin başında benim de canım sürekli salatalık turşusu çekiyordu hergün istedigim için eşim en sonunda 5 kiloluk büyük bidonla almış gelmişti bıkmıştı adam turşu almaktanKızlar daha 6 haftalığız canım nasi turşu çekiyor deli gibi yiyorum bak yine aklıma geldi ağzım sulandı bir de acılı şalgam çekiyorcanı acı ve ekşi çekenler bebişinizin cinsiyeti belli oldu mu
Doğru diyorsun çin takvimine bile baktım erkek bebek yazıyo![]()
ErkekKızlar daha 6 haftalığız canım nasi turşu çekiyor deli gibi yiyorum bak yine aklıma geldi ağzım sulandı bir de acılı şalgam çekiyorcanı acı ve ekşi çekenler bebişinizin cinsiyeti belli oldu mu
Bir oturuşta 1-2 litre Şalgam içmişliğim vardı turşu ekşi ne varsa çekiyordu canım kızdı cinsiyetiKızlar daha 6 haftalığız canım nasi turşu çekiyor deli gibi yiyorum bak yine aklıma geldi ağzım sulandı bir de acılı şalgam çekiyorcanı acı ve ekşi çekenler bebişinizin cinsiyeti belli oldu mu