Cinsiyet ????

Mariaa01

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2020
80
27
3
28
Kızlar daha 6 haftalığız canım nasi turşu çekiyor deli gibi yiyorum bak yine aklıma geldi ağzım sulandı bir de acılı şalgam çekiyor😂 canı acı ve ekşi çekenler bebişinizin cinsiyeti belli oldu mu

Kızlar daha 6 haftalığız canım nasi turşu çekiyor deli gibi yiyorum bak yine aklıma geldi ağzım sulandı bir de acılı şalgam çekiyor😂 canı acı ve ekşi çekenler bebişinizin cinsiyeti belli oldu mu
Ye ekşiyi doğur ayşeyi demişler😂😂

O hiç belli olmuyor ben deli gibi ekşi şeyler canım isterken arkadaşın da tatlı şeyler canı istiyordu ikimizinkide erkekti.

Ben hamile değilim ama canım turşu çekiyor.

Turşunun şöyle bir özelliği var. İnsanın canı olur olmaz zamanda çekebiliyor. Hatta hiç aklında yokken biri turşu dese can çekiyor. Ordan bir şey çıkartamazsınız.

Turşunun şöyle bir özelliği var. İnsanın canı olur olmaz zamanda çekebiliyor. Hatta hiç aklında yokken biri turşu dese can çekiyor. Ordan bir şey çıkartamazsınız.

Bencede bak şimdi öyle dedin yiyesim geldi benimde :))

Sadece hamileliğimde oldu canım bu bana. Öncesinde canımın turşu çektiğini hiç hatırlamıyorum

Benim canım ekşi elma erik falan çekiyordu ilk üç ay ama ben midemi rahatlattığı için çektiğini düşünüyorum 😁 bebeğimin cinsiyeti kız ama şuan ekşi de çektiği oluyor tatlı da, bence belirleyici değil bu denk geliyor sadece

Benim canım ekşi elma erik falan çekiyordu ilk üç ay ama ben midemi rahatlattığı için çektiğini düşünüyorum 😁 bebeğimin cinsiyeti kız ama şuan ekşi de çektiği oluyor tatlı da, bence belirleyici değil bu denk geliyor sadece
Doğru diyorsun çin takvimine bile baktım erkek bebek yazıyo😁

Sadece hamileliğimde oldu canım bu bana. Öncesinde canımın turşu çektiğini hiç hatırlamıyorum

Hamileliğin şöyle bir farkı var. Nefret ettiğin bir şeyi canın çekebiliyor, sevdiğin bir şeyden nefret edebiliyorsun. Benim de kısa bir süre hamileliğim oldu aynısı bana da oldu. Ben de senin gibi bir şeyler çıkarmaya çalışıyordum insan merak ediyor. Ama ordan bir şey anlayamıyorsun malesef. Hayırlısı olsun

Hamileligin başında benim de canım sürekli salatalık turşusu çekiyordu hergün istedigim için eşim en sonunda 5 kiloluk büyük bidonla almış gelmişti bıkmıştı adam turşu almaktan 😂😂😂 cinsiyeti erkek benim ama şu sıralar da tatlı aşeriyorum hep yani cinsiyetle aşermenin alakası yok bence

Doğru diyorsun çin takvimine bile baktım erkek bebek yazıyo😁

Canım bence onlara takılma 2-3 ay sonra öğreneceksin nasılsa ☺️ bizde de öğrenene kadar herkes erkek hissediyordu hatta bir kere yoldan geçen bir adam eşimi durdurup senin oğlun olacak falan deyip para istemişti. Biz ermiş heralde malum oldu herkeste erkek hissediyor diye erkek bekliyorduk. Sonra öğrendik ki tatlış bir kızçeymiş 🤗 o yüzden fazla kendini kaptırmamak lazım belli bir cinsiyete

Bir oturuşta 1-2 litre Şalgam içmişliğim vardı turşu ekşi ne varsa çekiyordu canım kızdı cinsiyeti

Ekşi yiyip 3 kız doğuran bıkıyorum ama bunlar rastlantı bence çocuğun ekşi yada tatlıyla alakası yok bende suan hamıleyim normalde bırı ballandırarak böyle tatlıyı anlatsa canım çeker ama turşuyu suan hiç çekmedi 🤣 (ki turşuyu severımde )

Back
X