Yorumlarınız için cok sağolun galiab bebiş göstermiyor o halinden memnun taklalr atıyor cok kıpırdak massalşh neyse keyfinin gelmesini bekleyeceğim artık yapacak bişi yokk... 1 ay beklicez önümüzdeki kontrolde insallah....
ben 12. haftada öğrendim. Ama doktordan veya ultrason aletinden bağımsız bir durum bu. bebek arkasını dönüyorsa, alet-doktor ne yapsın? Hatta emin olmak için çikolata ve su iç demişti yarım saat sonra tekrar girmiştik ultrasona. Yani gitmeden yarım saat önce çikolta yiyip su için. Hareketleniyor bebek ve hareket edince mutlaka bir pozisyondan gözüküyor. Bunun doktor veya aletle alakası yok. Çok saçma bir mantık zaten. Tamamen bebeğin duruş pozisyonu ile alakalı bir durum.
kızlar bebekler cınsıyetını göstermıyosa cogunluk kız oluyor cunku kızların doğasında utangaçlık var bu anne karnında bıle bellı oluyomuş.
hatta geçen arkadaşta bızzat duyduk bunu: eşimin bekarken ev arkadaşının şuanda eşi hamıle ve göstermıyo demıştı ben de kesın kızdır o utanıyodur,saklıyodur dedım
ve bı kacgun sonra kız oldugunu duyduk..eltimin de kız olacagını hıssetmıstım ve kızı oldu..
erkekler göstermek istiyo ama kızlar saklıyo dogal olarak.. :))
acaba hamıle olan arkadaşlar sız bıseyler hıssedıyomusunuz kız veya erkek olacagı konusunda..o anda ıcınıze ne doğuyor????
doktordan once hıssedıp de soyledıgınız oldu mu ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?