Cinsiyeti en erken kaçıncı hafta öğrendiniz?

13. ve 15. haftada sirti donuk oldugu icin doktorumuz hic bir sey demedi gorunmuyor kesinlikle birsey diyemem dedi
17. haftada yuzde yuz erkek dedi ..

geçen ay gittiğide erkeğe benziyo dedi bugün gittim yani 17+1 günlekten yine kesin bişey demedi ama erkeğe benziyoo dedii yine eger değişmezsse bebğişimizz erkek

Arkadaşlar ben de 12. haftadayım, doktor, bebeğin büyük ihtimalle kız dedi. Birkaç saat sonra başka bir doktora gittim,o da kız dedi. Bu kadar erken öğrenmeyi beklemiyordum. Hatta cinsiyetini sormadım bile. Doktor kendiliğinden baktı ve söyledi.

11+6 da %75 kız olduğunu öğrendik.Bugün kü randevumuzda (15+6 ) kız olduğu resmen tescillendi.

ilkinde 12 haftalıkken %90 erkek dedi
16 haftalıkken kesin kız dedi..sonraki muayenelerde de kesin kız dedi..

12.hafta gibi hep yanılıyorlar ama..çünkü organlar birbirine çok benziyormuş o sırada hatta aynıymış..sonradan cinsiyet belirirmiş.kızsa çıkıntı içe gömülür,duaklar belirginleşirmiş.erkekse çıkıntı iyice çıkarmış,kızlarda dudak olanlar onlarda testis olurmuş..hatta bi videoda gördüm ben..gerçekten çok benziyor.

ben 13. haftamda öğrendim erkek olduğunu. zaten içime doğmuştu. kız dese çok şaşıracaktım

tam haftasını hatırlamıyorum ama 4.ay içinde öğrendim.

ben bugün gittim 13+5 %80 erkek dedi söylemeyecekti ama ben ısrar edince söyledi bu bilgi yanılta bilir 1 ay sonra belli olur ancak dedi bakalım artık =))) erkekimmm olsun istiyorummm inş. RabBim nasip eder

kizlar siz nekadar erken ögrenmissin öyle burda 16 haftadan önce doktorlarin agzi bicak acmiyor

12 haftada %60 erkek dedi 16 haftada kesin erkek dedi dogum yaptım 3 aylık olcak dünyalar tatlıdsı oglum var rabbim tü isteyenelre nasip etsin

hakikaten ya amma erken öğrenmişiniz..benim doktorum 19.haftada kız dedi o da %60 dedi..21.haftamda gittim yine % lik payla kız dedi bi kesinlik yok göstermiyo kendini dedi..bakalım artık ayrıntılı ultrasonda belli olcak..hayırlısıyla sağlıkla gelsin de başka bişey istemiyorum..

bende 18 haftalık hamileyim devlet dr una gidiyorum ama dr.un ağzını bıçak açmıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…