Cinsiyeti en erken kaçıncı hafta öğrendiniz?

16 haftalıkken gittim.doktor göstermiyor dedi.ama tahminde bulunayım.büyük ihitmalle kız dedi.

doktor 12 haftalıkken de göstermiyor demişti.

bir arkadaşım iki hamileliğinde de 2.5 ayında öğrenmiş.

başka bir arkadaşımın da tam 7.ayına kadar göstermemiş bebek.

ben ilk hamileliğimde 5 ayında öğrenmiştim.

aslında 4 boyutluda rahat görülüyormuş 4 yönden ..benim 12.haftada gördü

8.haftada öğrendim
aaa nasıl belli oldu ya hayrett
aslında 4 boyutluda rahat görülüyormuş 4 yönden ..benim 12.haftada gördü

çogu kişininki 12.haftada belli olmuş bende 12. haftada gidecem doktora inşallah belli olur

17 haftama yakın öğrendim kız dedi daha önce göstermedi kendileri

17 haftama yakın öğrendim kız dedi daha önce göstermedi kendileri

caım sana bişey soracam 7,veya 8,9, haftada olan ulturason resminde kesenin içindeki bebek sagamı yakın solamı bir söylesen saga yakınsa kızmış sol tarafta olursa erkekmiş seninki ne tarafta duruyor resimde

16. haftamda kızım olcanı ogrendım daha once sormadım bıle dr da solememıstı hıc. Gercı 16. haftamda bıle ben sormamıstım yıne kendı soledı :)

8 haftalıktım kasıklarımda seğirme oluyodu. herkes erkektir dedi ben inanmamıştım ama erkek kendini daha erken belli ediyomuş. kız daha geç hareketleniyomuş. sonuç olarak oğlum oluyo kısmetsehihoyyyt

bende 14+5 te kızım olcanı öğrendim kaydirigubbakcemile2 dr. gösterdi çok net gördüm :lepi:

8 haftalıktım kasıklarımda seğirme oluyodu. herkes erkektir dedi ben inanmamıştım ama erkek kendini daha erken belli ediyomuş. kız daha geç hareketleniyomuş. sonuç olarak oğlum oluyo kısmetsehihoyyyt

allah allah nasıl bir segirme böyle bende şimdi 8 haftalıgım bende anlasam keşke kızım var birde hayırlısıyla oglum olsun istiyorumm

allah allah nasıl bir segirme böyle bende şimdi 8 haftalıgım bende anlasam keşke kızım var birde hayırlısıyla oglum olsun istiyorumm

cnm böle damar atar gibi oluyodu inşallah bi de oğluşun olur. bende hep kız istemiştim. inşallah benim de 2. bebeğim kız olur

11+6 da erkeğe benziyo dedi
14 te kesin erkek dedi
ama başka bi doktor 17 haftada pipiyi göremedi kız gibi dedi:))))
sonra o da gördü yok erkek dedi
en son ayrıntılı ultrasonda da erkek dediler
aslında erken öğrendik biz ama sonradan bi ara kafamız karıştı
şimdi artık emin olabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…