• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyeti önce erkek sonra kız olan var mı

Goodgirlll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2022
11
1
36
23
Merhabalar kızlar 17 haftalık hamileyim doktorum kontrolde erkek dedi ama içim hiç rahat değil ikinci gebeliğim ilki de erkek parlak cilt bi tel bile dökülmeyen saçlarım ve sipsivri karnım vardı ayrıca tatlı diye delirirdim ama bunda sivilceli yüz topak topak dökülen saç yuvarlak karnım ve sürekli limon kemiriyorum günde 2 limon yiyorum tatlı yeyince ağzımın içi acı oluyo böyle belirtileri olan sonradan kız görülen yada kordon sanılan var mı işin açığı oğlum da da kız dediler Herşeyi pembe aldık yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum herşey biranda alınmıyo yavaş yavaş alalım dedik korkuyorum alamıyorum deneyimlerinizi bekliyorum

Merhabalar kızlar 17 haftalık hamileyim doktorum kontrolde erkek dedi ama içim hiç rahat değil ikinci gebeliğim ilki de erkek parlak cilt bi tel bile dökülmeyen saçlarım ve sipsivri karnım vardı ayrıca tatlı diye delirirdim ama bunda sivilceli yüz topak topak dökülen saç yuvarlak karnım ve sürekli limon kemiriyorum günde 2 limon yiyorum tatlı yeyince ağzımın içi acı oluyo böyle belirtileri olan sonradan kız görülen yada kordon sanılan var mı işin açığı oğlum da da kız dediler Herşeyi pembe aldık yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum herşey biranda alınmıyo yavaş yavaş alalım dedik korkuyorum alamıyorum deneyimlerinizi bekliyorum

Bana doktor erkeğe benziyor demişti ama 12.haftadaydım. Yani erken bir tahmindi. Tutmadı. Kızmış bebeğim. Fetal dna ile öğrendik kesin cinsiyeti. Sizinki gayet ilerlemiş. Cinsiyet tahmini için doğru zaman. Yani değişeceğini sanmıyorum.

Yalnız benim de cildim ipek gibi. Saçlarım dökülmüyor. O erkek ya da kızla alakalı değil.
Yeme içme olayı da öyle.
En güzeli detaylı ultrasonu beklemek yine de. Madem içiniz rahat etmiyor. Allah hayırlı evlat versin.

Banada 3 defa erkek denmişti 17 ci haftada kiz olduğunu öğrendik

devlette 19 hft kadar hep erkek dediler
Gittim özelde detaylı us, perinatoloji doktoru kız dedi. Ben şok ve sevinç sağlıklı gelsinler hepsi en önemlisi o

İlk gebeliğimde 24-25 haftaya kadar erkek denilmişti. O haftalardan sonra kız dediler ve kızım oldu. Bence de en azından detaylıyı bekleyin. Sağlıkla kucağınıza alın 🥰

Bana da 12 de kız dediler iki kere ben daha almadım ama çevrem sevinçten her şeyi pembe aldı şimdi değişir diye korkuyorum 😥😥😥😥

Olabilir benim kızıma başta erkek dediler 20. Haftada kız olduğu belli oldu. Hatta annem ve kayinvalidem hazırlıklarına başlamışlardı mavi hırkalar falan. Sürpriz olmuştu 😊

Back
X