Cinsiyeti ultrasonda değişen var mi

Bebisim0404

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
91
31
3
45
Kızlar ben 10 haftaliktim israrimla erkeğe benziyor dedi 13 haftaliktim tekrar gittim bu sefer soylicektiniz dedim yine erkeğe benziyor dedi aaa bak bacaklarını kapattı gördün mu dedi bende utandı kız o zaman dedim sanmıyorum dedi 16 haftalık olucam inşallah gidicem çevremde erkek denilip çok kız çıkan var eşim de erkek istiyor erkek denilip kız çıkan var mı acaba benim için sorun yok eşimde hep sağlıklı olsun diyor ama ben hissediyorum alttan alttan erkek istediğini Rabbim herşeyin hayırlısını versin

Kızlar ben 10 haftaliktim israrimla erkeğe benziyor dedi 13 haftaliktim tekrar gittim bu sefer soylicektiniz dedim yine erkeğe benziyor dedi aaa bak bacaklarını kapattı gördün mu dedi bende utandı kız o zaman dedim sanmıyorum dedi 16 haftalık olucam inşallah gidicem çevremde erkek denilip çok kız çıkan var eşim de erkek istiyor erkek denilip kız çıkan var mı acaba benim için sorun yok eşimde hep sağlıklı olsun diyor ama ben hissediyorum alttan alttan erkek istediğini Rabbim herşeyin hayırlısını versin
Erkek bebek genelde degismiyor canım. Bana da 13 haftalikken %60 erkek dedi dr sonra baska bi sehirde baska bi doktora göründum 15 haftalikkken o da erkek dedi 17. Haftamda tekrar ayni doktoruma kontrole gittigimde de erkek dedi.

Erkek bebek genelde degismiyor canım. Bana da 13 haftalikken %60 erkek dedi dr sonra baska bi sehirde baska bi doktora göründum 15 haftalikkken o da erkek dedi 17. Haftamda tekrar ayni doktoruma kontrole gittigimde de erkek dedi.
Bilmiyorum ki hep erkeğe benziyor dedi ama kesin konuşmadı insan çok merak ediyor günler geçmiyor valla

Bilmiyorum ki hep erkeğe benziyor dedi ama kesin konuşmadı insan çok merak ediyor günler geçmiyor valla
16. Haftadan önce doktorlar net konusmuyor ama tahminler %70-80 tutuyor. Istisnalar var tabiki Mesela benim arkadasa 12. Haftada kiza benziyor dedi 16. Haftada erkek dedi... tabiki insan merak ediyor ama öncelik olarak hayırli ve sağlıklı olması

Selam canım kuzenimin başın aynı şey geldi. Mayısta doğum yapacak Allah'ın izniyle. Önceleri hep kız dediler ona göre alışverip yaptı sonra bir gittiki erkek dediler. Üstelik bunu diyen istanbulun en lüks en pahalı hastanesi.

13.haftada erkeğe benziyor dedi 16 da kız olduğu kesinleşti. Benim de içim rahat etti :))

Arkadasima 6. Aya kadar erkek dendi sonra kiz. Kızı oldu. 10-13 . Haftalar cok erken sadece tahmin ediyorlar nub teorusine gore . Onunda dogrulugu % seksenlerde. Dr tahmin etmedi bana. 16. Hafta gorerek soyleyecek . Bencede en dogrusu bu. Cinsiyete alisiyorsun sonra degisiyor.

Pek değişeceğini sanmıyorum. Bana da ilk gebeligimde 11.ci haftada erkek dendi. 16.ci haftada da kesinleşti. Erkek bebekte pek yanılma olduğunu düşünüyorum.

Bu kadar çok ultrsna girip çocuğn cinsiyetine bu kadr takılma canım bence. Değişen çok insan duyuyoruz sabırla 20 haftayı bi bekle sonra netleşir inş. Hoş benm kardeşm 8.aya kdar erkekti son ay kız olcğını öğrenmiştik:)) ben kendm öğrenmedm zaten ultrosnun zararından dolayıda çok girmek taraftarı değilim.

Bu kadar çok ultrsna girip çocuğn cinsiyetine bu kadr takılma canım bence. Değişen çok insan duyuyoruz sabırla 20 haftayı bi bekle sonra netleşir inş. Hoş benm kardeşm 8.aya kdar erkekti son ay kız olcğını öğrenmiştik:)) ben kendm öğrenmedm zaten ultrosnun zararından dolayıda çok girmek taraftarı değilim.

Ultrasonun hangi zararindan bahsediyorsunuz acaba bizi de aydinlatabilir misiniz?

Canim konuyla ilgili diil ama ultrasonun zararı var mı ? Çoğu doktorlar zararı yok diyo ama şimdi bi celiskide kaldım. ..

Canim konuyla ilgili diil ama ultrasonun zararı var mı ? Çoğu doktorlar zararı yok diyo ama şimdi bi celiskide kaldım. ..
Herhangi bir zararı yok, ses dalgalarıyla görüntüleme sistemidir ultrason.
Halk arasında böyle yanlış bir inanış söz konusu.
Eğer zararı olsa, doktorlar başlarda 3-4 haftada bir, son zamanlarda ise her hafta ultrason uygular mı?

Herhangi bir zararı yok, ses dalgalarıyla görüntüleme sistemidir ultrason.
Halk arasında böyle yanlış bir inanış söz konusu.
Eğer zararı olsa, doktorlar başlarda 3-4 haftada bir, son zamanlarda ise her hafta ultrason uygular mı?
Ewet benimde bildiğim int okuduğum hep bu yönde bende hiç dusunmeden bayıla bayila ultrasina girerim zararı olduğunu bilsem Aslaaaaa.... cevabın için teşekkür ederim cnm.

Ewet benimde bildiğim int okuduğum hep bu yönde bende hiç dusunmeden bayıla bayila ultrasina girerim zararı olduğunu bilsem Aslaaaaa.... cevabın için teşekkür ederim cnm.
Ben de aynı okuduklarım sebebiyle doktoruma sormuştum, çok gülmüştü.
Röntgen gibi bir şey sanıyorlar herhalde, görüntüleme sistemi ya, içeriğini inceleyen yok demişti.
37 haftalık gebeliğim oldu, inanın en az 27-28 kere girmişimdir ultrasona meraktan.
Bir zararı olsa, en çok bana olurdu herhalde.

Iste bende bunu merak ediyorum. Yillardir kullanilan ultrasonun zarar verdigine dair hic bir calisma bir veri yokken nereden ogrenmis arkadasimiz acaba zararli oldugunu? Hem baskalarini yanlis yonlendirmemek hem de kendisini de bilgilendirmek lazim diye dusunuyorum.

Röntgen gibi bir şey sanıyorlar herhalde, görüntüleme sistemi ya, içeriğini inceleyen yok demişti.
37 haftalık gebeliğim oldu, inanın en az 27-28 kere girmişimdir ultrasona meraktan.
Aman Aman olmasın bebislerimize zararı kucagimiza alana kadar ordan özlem giderioz hergün girsem yok demem:))

Ilk 3 aydan sonra rontgenin bile direk olarak fetuse zarar verdigine dair bir kanit bulunmamaktadir arkadaslar. Bir cok gebe arkadas hasta olup doktor onayiyla cektirebiliyor. Tabi ki dikkatli ve doktor kontrolunde olmasi en guzeli ama Insanlari gereksiz yere korkutmanin da bir anlami yok diye dusunuyorum.

Aman Aman olmasın bebislerimize zararı kucagimiza alana kadar ordan özlem giderioz hergün girsem yok demem:))
Hatta belirteyim, doktoruma neredeyse haftada bir gidince utanmıştım.
Kadın aynen şöyle dedi 'ben seni anlıyorum, hamileyken her gün bakardım ben kendime, doktor olmasam eve cihaz bile alırdım' dedi.
Yani bunu diyen ve uygulayan bir kadın hastalıkları uzmanı ama bizde çok bilen var maalesef.
O üyeye de illa çevresinde birileri 'aman iyi değil, ne yapacaksın habire gidip gidip' deyip, yanlış yönlendirmişlerdir.
Bu arada sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Back
X