Cinsiyeti ultrasonda değişen var mi

16. Haftayı bekleyin ben öyle iki kişiye şahit oldum,12. Haftada bir arkadaşıma Yüzde seksen erkek dendi 16. Haftada kız dendi sonra kız doğdu tabi.Yine diğer arkadaşıma 12. Haftada kesin erkek demiş doktor,o da kız olarak doğdu.Yani yanılma payları var.Nub teorisine cinsiyet tahmini sayfası var oraya ultrason yükleyin yorumlayan arkadaşlar var,10-13 haftalık ultrason koyun baksınlar derim.Benimde 11 haftalıkken kıza benziyordu 15. Haftamda erkek olduğunu öğrendim.Gönlünüze göre olur inşallah.

Bana da 12 ve 14+5 te %100 erkek dedi (vajinal ultrasonla bakıldı ve banada gösterdi çıkıntıyı) iki farklı Dr.
Sonra 17. Hafta da kız gibi görüyorum dedi. Şimdi detaylı ultrasonu bekliyorum netleşmesi için :anneadayı:
Abimin eşine yurt dışında Doğuma kadar kesin kız dedi ama erkek doğdu..
Allah ne dilerse o olur:KK200:
Allah herkesin gönlünde olanı kucağına almayı nasip etsin

12 de iki dr biri kız diğeri erkek 16 da erkek 20 de kız netleştik artık çok şükür

Bana da 12 ve 14+5 te %100 erkek dedi (vajinal ultrasonla bakıldı ve banada gösterdi çıkıntıyı) iki farklı Dr.
Sonra 17. Hafta da kız gibi görüyorum dedi. Şimdi detaylı ultrasonu bekliyorum netleşmesi için :anneadayı:
Abimin eşine yurt dışında Doğuma kadar kesin kız dedi ama erkek doğdu..
Allah ne dilerse o olur:KK200:
Allah herkesin gönlünde olanı kucağına almayı nasip etsin
17. Haftada bacak arasını saklamıştır gibi geliyor çünkü 14+5 te kesin pipisini gördüyseniz kaybolmadı ya:KK48:Bide vajinal bakınca daha net görünüyor.Benimde 15. Haftada erkek dendi,kesinmi dedim Yani bu haftadan sonra değişmez dedi.Gerçi ben başka bir doktora daha göründüm o da erkek dedi değişmez herhalde artık:halay:Yumurtalık gördüm deyince kız olabiliyor bir tanıdığıma öyle demiş mesela aslında kızmış.Doktorun tecrübesi önemli bu konuda,emin değilse söylememeli.Kim ne istiyorsa hayırlısıyla onu nasip etsin Rabbim:KK36:

Kızlar ben 10 haftaliktim israrimla erkeğe benziyor dedi 13 haftaliktim tekrar gittim bu sefer soylicektiniz dedim yine erkeğe benziyor dedi aaa bak bacaklarını kapattı gördün mu dedi bende utandı kız o zaman dedim sanmıyorum dedi 16 haftalık olucam inşallah gidicem çevremde erkek denilip çok kız çıkan var eşim de erkek istiyor erkek denilip kız çıkan var mı acaba benim için sorun yok eşimde hep sağlıklı olsun diyor ama ben hissediyorum alttan alttan erkek istediğini Rabbim herşeyin hayırlısını versin
Canım ben bebeğinin ultrason resmine baktım o sayfada yorum yapmak istemedim bu konuda tecrübeli Kişiler yorum yaparlar zaten, rizeli-53 ve slyvesteri etiketlersen görebilirler kolayca.Ben kıza benzettim ama yanılabilirim.Benim bebeğimi de 11 haftalıkken kıza benzettik 15 haftalıkken erkek dendi,Sağlıkla gelir inşallah bir kızım var çünkü.Umarım gönlündeki gibi olur hayırlısıyla.

12.haftamda ikili test taramam yapıldı, ultrason muayenesinde doktorum %80 erkek dedi. 2 gün önce 15+4'te %99 kız dedi. Şaşırdık tabi :) Kısmet, hayırlısı zaten ilk çocuğum olacak ama insan ona göre ufak tefek hazırlıklar yapmak istiyor :)

Back
X